Ikväll så är vi kungar...

..staden är vår, vi gör saker som man inte får!


långfredag

Hej på er, igår efter skolan åkte jag hem till Eric och träffade hans farbror som kom hit ifrån Serbien. Jag var hemma hos honom hela dagen, sen åkte vi hem till mig och sov vid tio ungefär. Hade en riktig mysnatt tillsammans med min underabara, det var behövligt. Sen idag blev han hämtad ganska tidigt, och sen dess har jag fixat mina ben(epilator) och nu nyss tagit en lång dusch, urskönt. Ska ta och smörja in mig, måla naglarna och börja fixa mig i lugn och ro, sen tar jag bussen för ikväll ska vi fira Eric som fyller 15 imorgon!!  

That's so me


mot skolis


Sitter på bussen in till stan från norrstrand

Har haft dubbelpass i idrott nu på norrstrand men jag smet iväg lite tidigare, ska in till stan och möta Eric och förhoppningsvis ska jag köpa present till honom sen!


ingen bra dag

Hej på er, hoppas ni mår bättre än mig som helt ärligt inte mår så speciellt bra. Idag efter skolan har jag varit med Eric, och mamma hämtade mig där förut och nu sitter jag och väntar på lite mat. Imorgon ska jag köpa present till honom, och även göra lite annat behövligt. Får se om jag bloggar något mer idag annars hörs vi imorgon.
 
Fantasy-girl-love-sky-favim.com-662254_large
 
Tumblr_mk4naclw1e1rldqk9o1_500_large

4_large


våffeldagen

Hallå där, jag sitter just nu helt slut i sängen och ska snart nanna mig. Är nyduschad och har precis smörjt in mig också. Idag har jag suttit och fått hjälp i skolan hela dagen, har jobbat undan som fan alltså, känner mig rätt nöjd. Det har varit kom ikapp dag, funderar på att fråga om jag får gå dit imorgon men då är det bara åttor, hehe.
 
Idag efter skolan mötte jag Eric i stan och vi tog bussen till bergvik för att kolla lite. Han hittade ett par snygga jeans som han la undan och jag köpte lite underkläder. Sen åkte vi hem till Eric och väntade på våffelmys mot kvällen då mamma och Minna kom dit. Och även en massa andra, det var mysigt, och rågott.
 
Jag har ganska mycket att stå i denna vecka, innan påsklovet. Och Eric fyller år på lördag också, fast ska fira honom på fredag mera. Min bebis blir stor!!!!!!! 

What doesn't kill you makes you stronger

Hej på er, hoppas ni har haft en ta helg för det har verkligen jag. Har tillbringat den hemma hos pappa hela helgen tillsammans med Eric. Pappas kärring har varit i Stockholm i helgen så det har varit lite 'ensamtid' med pappa vilket var mysigt.

Jag bloggar just nu från mobilen eftersom jag ganska precis kom hem till mamma och hinner inte sätta på datorn eftersom jag alldeles strax ska åka in till stan hem till mormor som kommer hem efter att ha varit på Teneriffa i två veckor, men jag bloggar mera sen, så slänger jag in en bild från igår då vi var och bowla, puss


Glace au four

Det ser inte så gott ut, men jävlar vad mumsig efterrätt vi fick till på hemkunskapen!


Spanska suger


bilder från madrid

Bilderna är inte riktigt i ordning, sen fattas det några som jag gärna hade tagit med men det funka av någon konstig anledning inte... Längtar verkligen tillbaka dit, hoppas på till sommaren igen!

bild från ungefär ett år sedan

Hallådär, ville bara säga att fan vad nice mitt rum blev nu, haha städade mer än vad jag trodde jag skulle orkat. Snart så blir det som sagt mys med kladdkaka och fruktsallad. Och ett litet snack med morsan men det där har jag redan skrivit, rätt ovärt inlägg känner jag. Men vill också säga att ni hittar mig på ask.fm som är en sida där man frågar varandra frågor eller vad man ska säga. Anonymt eller ej spelar ingen roll, och där heter jag kajsabajsa men jag länkar här nedanför, puss

http://ask.fm/kajsabajsa
http://ask.fm/kajsabajsa
http://ask.fm/kajsabajsa
http://ask.fm/kajsabajsa
 
bilden är på mig för ungefär ett år sedan, och fläcken på min kind är på spegeln:(

ännu en fisktisdag i mitt liv

Tjenare bloggen, här sitter jag i mitt förjävligt stökiga rum och funderar på att plocka lite. Det är mest kläder och grejer överallt, så det går rätt fort ändå. Sen ska jag och Minna mysa med kladdkaka och fruktsallad, och mamma också såklart. Ska även prata med mamma om en grej, men det tar jag ej upp här.
 
Har haft nationella prov idag också, i NO vilket inte direkt är min starka sida bara sådär, utan att kunna ha pluggat till det. Men det var biologi vilket gick rätt ok ändå tror jag. Annars har det inte hänt något speciellt roligt idag, men det är väl så det är på en fisktisdag, latero bro's
 
leker swagfag i sötnos keps

ras cricket

Du är speciell, för mig helt underbar.
Jag står kvar, to my insperation and my shining star.

bikiniiiiiiii

Jag har en tanke på att kolla efter en bikini redan nu, jag har sett att väldigt många har börjat fundera över det nu. Och jag hatar när man är sent ute och den man allra helst vill ha är slut, i din storlek eller något. Är det någon som har tips på snygga bikinisar iår?
 
bilder från weheartit

söndag

Hallå där, jag har spenderat hela min helg hemma hos Eric där vi har haft Prison Break maraton. Har haft det super mysigt verkligen, och jag längtar efter honom redan. Men just nu sitter jag här hemma och funderar på vad jag ska hitta på. Antingen bara slappa framför datorn, träna eller lite girlytime med mig själv. Vi får se vad det blir, den här veckan som kommer ska jag förhoppningsvis blogga bättre, hehe

fisktisdag

Hallå hej, kom hem för någon timme sedan och nu sitter jag här. Tänkte ta och fixa benen(med epilatorn eller hur det stavas) sen kolla lite prison break innan jag lägger mig. Sen äta lite krubb såklart.
 
Imorgon på profilen ska vi till univeristet, det ska bli roligt. Vi fick välja inrickning att kolla mer på och jag valde foto. Sen på mitt långa idrottspass ska vi ha zumba, så morgondagen tror jag nog kommer bli rolig. Ha det gött! 

sen till skolan som varje jävla tisdag


imorgon är det måndag igen, dö

Hej på er, hoppas ni har haft en nice helg. Min fredag spenderades först hemma hos Eric med en massa folk, sen vidare hem till Adrian. Sen igår lördag så åkte jag och Eric hem till min pappa där vi bara myste och tog det lugnt med mat, godis och en film. Jag har helt snöat in på prision break, precis som Eric också gjort. Så nu håller jag på och laddar ner delar av serien, haha!
 
Senare idag ska jag slänga ihop väskan för imorgon(har idrott) sen ska jag även duscha och måla naglarna om jag hinner. Annars just nu sitter jag och rensar min dator på en massa skit, ska nämligen ladda ner lite grejer som kräver plats... Ha det bra amigos!
 
Tror jag var bland nästbästa i klassen på so-provet, king

Min nya favoritlåt

 

new in från madrid

 
Som ni ser så köpte jag en jeansjacka, byxorna och blusen på Zara. Sen lite andra grejer som shorts, trosor, skärp, örhängen på andra ställen. Och ett par leopard-vans från deras riktiga butik, samt ett läppstift ifrån Nars som jag köpte på Sephora. Och den töntiga kortleken på flygplatsen i Amsterdam.

nothing compares to you

Jag sitter här redo för att åka till skolan, kom på när jag redan hade vaknat att jag börjar halv tio. Lite sucky för kunde ju ha sovit någon timme till, men nu har jag tid till lite annat mysigt såhär på morgonkvisten. Åker till pappa ikväll för er som bryr er, see you 

home sweet home

Hej på er godingar, hoppas ni har haft ett bra sportlov för det har verkligen jag haft i Madrid!! Jag orkar faktiskt inte skriva så mycket om det, så det kommer komma upp ett inlägg med bilder därifrån. Kan iallafall säga att det var super roligt, vi turistade, shoppade, festade till det. Sen kommer nog ett inlägg med grejer jag köpte där, sååå nöjd med det och resan alltså.
 
Sitter just nu här i Minnas säng och väntar på mat, sen ska jag hoppa ner i sängen. Idag efter skolan mötte jag Eric och vi åkte hem till honom för att mysa, vi badade i hans stora badkar med bubblor. Jag kom hem sent i söndags, och hade inte sovit något på över ett dygn så jag var inte i skolan igår, och idag försov jag mig, haha härligt.
 
Imorgon har jag friluftsdag med mitt arbetslag i skolan, jag ska till Tingvalla och åka skridskor. Jag funderade på att byta till Mariebergsskogen men fick inte, för tänkte smita och vara med Eric då, hehe. Sen efter det ska nog jag och Eric åka hem till mig, lite update till er och hoppas ni mår bra! Puss