Käkar innan bion


Mot staden för bio


ungar röker braj utanför fritidsgården

Hej där era filurer, jag trodde att jag skulle sova hemma hos Eric inatt men det blev missförstånd. Så träffade honom förut när jag hade lång rast, för han slutade 10 på förmiddagen(!!!!) vilket var uppskattad tid verkligen. Så efter skolan åkte jag in till stan för att byta busskort nu när dom har gjort om. Köper inget månadskort nu när jag åker moped serni. Sitter just nu hemma och senare ikväll ska jag på bio tillsammans med Minna & Robin, det lär bli nice.
 
Imorgon ska jag upp ganska tidigt ändå, för att sätta mig i en bil ner mot Dalsland. En släkting fyller år, och dem har sommarstuga där nere så ska vara där kl 1330. Hoppas det blir trevligt, och sen på hemvägen släpper dem av mig på Wåxnäs och så sover jag hemma hos Eric. Tänke slänga upp bilder från västkusten som togs med systemkameran snart, vilket jag inte har gjort. Men ha de' så länge alla fina! - 2 bilder från idag.



oioioi





Godmorgon!


Ute och går i spöregn


jag står på toppen, du ligger på botten

Torsdag eftermiddag, sitter småförkyld och jag har ingenting att göra.
Direkt efter skolan tog jag och Minna bussen hem, har kollat lite tv och käkat ballerina kladdkaka. Funderar på att baka men jag orkar inte, jag är helt slut. Vad ska man göra när man har såhär jävla trist?
 
Var inne på Jb idag, kollade runt lite, pratade med Janne som är biträdande rektor eller vad det heter, som har jobbat på mig skola. Även med riktiga rektorn, de var lite nice, hade inställt så hade inget att göra på typ 2-3 timmar... Hoppas ni har det bra, trots att regnet bara öser ner. :( Bloggar mera sen.

Gottar mig med ballerina kladdkaka


heeeeey sexy lady

Hej på er godingar, sitter just nu och kollar runt på youtube i väntan på min pojkvän. När han kommer springer jag ner och möter honom vid bussen, sen ska vi käka krubb till Dallas. Har egentligen inte så mycket att säga, bästa Nathalie ska fixa min blogg inom kort förhoppningsvis. Så länge kan ni lyssna på denna låt jag hört om i skolan. Egentligen rätt dålig, men lyssna på den någon gång så har du fastnat på det...

jag älskar dig mer än vad du tror

 

varje 29'de kommer påminna mig om dig

Hej på er, hoppas att ni har det bra. Själv kom jag hem ganska nyss, känns dumt att jag sitter inne nu när solen tittar fram idag.. Jag ska ta mig lite yoghurt och sätta mig plugga lite engelska. Hänger faktiskt med ganska bra i skolan nu, vilket är skönt!
 
Min underbara pojkvän kommer sen ikväll, runt 18-19 tiden och sover här. Idag har vi varit tillsammans i 1 år och 7 månader, tiden bara springer iväg.. Om du läser det här, ska du veta att jag älskar dig!

WE GOT A LONG WAY TO GO




snapback




angående nattstad

Hej på er, tänkte ta upp det här med nattstad. Bloggportalen där man tjänar cash per sidvisning ni vet? Jag har personligen funderat på att byta från blogg.se till nattstad, har även planer på att börja blogga där med en kompis. Anledningen till att jag vill börja blogga där är för att det verkar lite roligt, det är ju faktiskt alltid roligt med något nytt. Vilket både har för och nackdelar!! Jag är inte i närheten utav att tjäna några pengar på bloggandet direkt, det vore skoj men inte något som är aktuellt nu. Sen att jag även hört att deras app till mobilen är väldigt bra, stämmer det? Ni som bloggar där vill säga. Eftersom jag ibland inte har tid att sitta vid datorn, inte är hemma osv så vore det super praktiskt om deras app var så kanon. Eftersom blogg.se appen inte är den bästa, vilken ni som bloggar här vet om. Om det inte vore för det där med mobilblogg skulle jag inte tvekat om att byta, skulle stannat kvar på blogg.se det är solklart för mig. 
 
Sen att det har blivit en "trend" att blogga på nattstad? Jag vet att det inte är så med alla som väljer att blogga där, men ni måste ju faktiskt hålla med mig. Det är samma sak med blogg.se, devote osv. Det har gått i perioder, och beroende vad man har för stil etc så ska man blogga på tex devote? Det är helt crazy enligt mig, jag väljer min portal efter vad jag tycker, ja om själva portalen. Ville bara få det sagt, att jag förstår mig inte på de tjejer som bara följer trenden. Det är egentligen samma med i princip allting, fine om man verkligen tycker om portalen, kläderna, musiken osv. Men här i lilla Karlstad bytte iprincip hälften av alla mindre bloggar till nattstad efter att endel större bloggar gjort de...

tell me what you waiting for

Hej hallå! Jag vet att jag ligger lite efter med det här med bloggandet... Allt har precis dragit igång nu, känns allmänt upp och ned. Tog skolkort idag, hoppas det blev bra, haha. Efter skolan tog jag och Mari en rutt till stan, jag köpte puder och vi kolla lite. Sedan satte vi oss vid älven och hade det mysigt ett tag, och just nu sitter jag hemma och ska snart käka lite mat. Känner att jag börjar bli lite förkyld igen, inte bra :thumbdown: Får se om jag bloggar mera idag, tänkte gå och lägga mig tidigt, ha det bra! 

Girlytime vid älven


drar till norrstrand och hämtar mari sen vidare till skolan


-

Alla dessa tankar som håller mig uppe om natten.


Need you know

Har varit hemma ett tag, tillbringar kvällen med pappa och syster. Inte någon lust till direkt någonting känner jag, det är något som fattas. Slänger in en bild på någon som förgyller min vardag.


My baby girl fixade frukost åt mig när jag sov


om solen går ner, så kommer den å' gå upp igen

Hej på er, första och andra skoldagen avklarad nu då. Det känns nice, det är ändå rätt okej. Vill inte göra någon bigdeal utav det, så nog om det. Igår efter skolan var jag med Eric och han sov hos mig, kommer inte träffa honom på ett tag nu men jag klarar mig nog, förhoppningsvis... Är just nu på Norrstrand med Mari, ska sova här inatt! Det kommer bli urmysigt, vi får se om jag bloggar något mera. Hon käkar lite nu, sen ska vi dra ut och träffa Isak. Ha de gott så länge, puss

drar till skolan


mår gott i favorit tröjan och musik i lurarna

Fixat i stort sätt allting, ändring på vad jag ska under jackan bara - you will see tomorrow. Ska snart gå ut på en promenad, sen blir det en flottig jävla pizza innan skolan börjar(ska bli nyttig och träna) till Dallas. Bloggar nog inte mera idag, så jag säger godnatt och hejdå ifall att, puss!

tomorrows outfit


do you really wanna go hard?

Var uppe tidigt idag men har tyvärr inte hunnit/orkat blogga. Vid tolv åkte vi hem till mormor och käkade lunch, sen iväg för att köpa det jag nämde i videobloggen - hjälm, lås till mopeden och svara jeans! Fixar bild på det i ett senare inlägg. Nu ska jag fixa så jag har allt klart för imorgon, föra över lite bilder, ta en kvällpromenad och kolla Dallas. Det är vad min kväll kommer bestå utav, hoppas verkligen jag kommer somna inatt... Latero!
Go Hard (La.La.La) - Kreayshawn

videobloggar igen - ofixad

 

vad tycker ni?

Vad tycker ni om denna trend? Dessa skor som jag personligen tycker är ganska tuffa, men funderar även på hur dem känns att gå i? Ja - de är tuffa men tror inte jag skulle köpa eller klicka hem ett par. What about you?
 
 
 

Stockholm - båstad

Åh! Som vanligt ändrade planer, har suttit och väntat hela dagen utan att ha gjort något vettigt. Skulle ju kunnat hitta på något? Känns ovärt nu, ska pressa på lite mer. Det är lite få grejer jag måste ha innan skolan börjar. Detta är vad jag har roat mig med så länge... 

tygaaaaaa

Godmorgon/förmiddag! Har varit vaken sen runt halv tio, har käkat frulle och degat resten av tiden i Minnas säng framför Andra Avenyn. Tänkte nu snart ta och slänga mig in i duschen och göra mig i ordning, ska in till staden och införskaffa mig lite nödvändiga grejer. Jag hör av mig senare, slänger nu in dagens låt!
 

hej

tjoho livet äger , löve life <333333
brb ska äta muffin<33

Kvälls promenad och lite häng i kompisgungan


choose me or lose me

Har städat heela mitt rum idag, det är ju alltid nice att ha det gjort. Drog sedan ut med mopeden, att hämta grejer hos Eric var bara en ursäkt att få träffa honom. ;) Väntar nu på mat, lasange till Dallas som börjar idag igen står på menyn. Bloggar faktiskt mera sen, about what?...

dagens låt

Hej på er, hade egentligen tänkt att gå upp vrål tidigt idag. Men jag vaknade för en liten stund sedan och har hunnit ätit frukost. Som vanligt blir ingenting som man planerat, precis som idag... Ska nu städa hela mitt rum, sen hade jag tänkt att ta mopeden till Eric och träffa honom en liten stund men som vanligt här i livet blir det ändrade planer... Hoppas iallafall att ni fått/får en bra start på dagen och veckan. Vissa börjar ju skolan idag, känner några som börja förra veckan också, haha... :) Blog u later!

lite grejer från nelly.com


en bild på mig från häromdagen

Hej på er, sitter hemma nu. Har pratat lite med mamma, och nu snart ska jag gå ut och klippa gräset(jippie). Sen blir det mys med nya serien som Ola Rapace är med i och kycklingsallad. Har påbörjat ett litet collage med lite kläder, som jag funderar på att göra klart sen. Känns lite sucky bara att det ska regna nu den här veckan, men jag har lite att fixa med nu innan skolan börjat. Blog u later bitch'es!

new in - underkläder


19 augusti

Hej på er, känner att bloggen har varit lite seg nu när det har varit sommarlov men ska komma igång när skolan börjar. Har inte bloggat under helgen för jag delvis inte har haft tid och av privata själ. Sitter just nu hemma hos Eric, han spelar ps3 och jag kollar runt lite på datorn. Ska tyvärr hem och sova själv inatt, så jag bloggar mera när jag kommer hem. Ville bara säga att jag lever och en snabbis förklaring till varför jag inte bloggat. Hoppas ni haft en bra helg, och ta vara på solen som tittar fram idag. 

I'm in heaven baby


Little bit off me today


17 augusti

Hej där, sitter just nu alldeles nyduschad med en handduk i håret. Ska ta mig något att äta sen går jag ut och lägger mig i solen en liten stund. Jag och Minna ska in till staden en liten sväng, funderar på att ta mopeden in. Men först måste jag fixa lite på datorn, vilket är synd när det är så fint väder. Jag sover hemma hos Eric ikväll, så uppdaterar er senare via mobilen eller hans dator, ha det gött, de sista sommardagarna... 
Har verkligen snötat in på denna låt, för ett tag sedan = :thumbdown: nu = :thumbup:

andra avenyn

Hej där, kom alldeles precis hem! Mamma skjutsa iväg mig och Minna till pappa där mopeden står, vi åkte på den hela vägen hem. Var även snabbt nere på ica innan det stängde och köpte godis, och nu ska vi kolla på andra avenyn resten utav kvällen. Får se om jag uppdaterar er något mera, annars hörs vi imorgon, ha de'

new in


jag står på toppen och jag tittar ner

Hej på er, förlåt för lite seg uppdatering men har inte varit hemma, och orkar inte sitta inne när det har varit så fint väder den här veckan. Och som ni som bloggar här på blogg.se vet, så funkar appen lite si sådär... Kom hem för kanske en timme sedan(?) och funderar nu på att ta mig något att äta. Om en liten stund åker jag och hämtar min moped som står hemma hos pappa, ni som följer mig på instagram vet ju att jag har fått mitt förarbevis nu!!!! :D Så passa er på gatorna nu, hehe...
 
I tisdags åkte jag in till staden med min syster och hennes kompis, fick med mig ett par skor hem. Sen runt 18 åkte jag till Wåxnäs, där jag tillbringade natten. Igår gick jag upp någorlunda tidigt och åkte in till stan för att möta upp mormor, vi köpte en jacka och sen käkade vi lunch. Åkte sedan tillbaka till Wåxnäs för att hitta på något eftersom det var så himla fint väder, så vi drog och badade några stycken. Tillbringade ännu en natt mera centralt än Ulvsby där jag bor. Bilder på jackan och skorna kommer upp i ett senare inlägg, slänger nu upp två bilder från när vi var och badade. Nu får ha det så gött i värmen så hörs vi senare, puss!

Lunchar med mormor och hennes kompis

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3489145/images/2012/pic_502b8c279606ee2600000406.jpg" class="image">


om ni inte sätt, checka del 2 direkt

Med detta inlägg säger jag nu godnatt, kvällen har jag spenderat framför Wallander med pizza. Snyggingen Ola Rapace dog, inte bra! :( Ligger just nu och smsar lite, gör nog det ett tag till så hörs vi imorgon igen, natti 

bildbomb


little bit of me

Hur bor du: i hus, både hos mamma och pappa
Brukar du komma i tid: nja, om det är viktigt
Hur lång är du: 164 typ?
Kan du laga mat: jarå
Vad jobbar du med/pluggar du: går grundskolan
Vad har du på dig just nu: jeans och pippitröja
Har du någon fobi: maskar, sjögräs(annat äckligt i vattnet)
Hade du en bra kväll igår: jo det hade jag
Vilket är ditt senaste inköp: hamburgare på max
Din favoritdryck på morgonen: juice eller typ cola/pepsi
Var fick du dina senaste pengar ifrån: mamma eller emma
Har du sovit i din egen säng inatt: yes, eller madrassen
Vad hade du sönder senast: vet inte riktigt
Vem snackade du med senast: mamma och minna
Varm favoritdricka: coca cola
Favoritdricka när du är riktigt törstig: vatten
Alkoholhaltig favoritdricka: xide, smirnoff ice, cube eller twisted, annars är det sprit
När gjorde du senast något riktigt dumt: här om dagen
Saknar du någon just nu: ja, min ponken ejic
Vad ska man göra för att få dig irriterad: beror på humör, men attt tro man är bättre än andra är alltid irriterande
Någon jag stör mig på: det finns endel, men typ mathias svensson
Intressen: dans, musik, kläder&skor
Senaste person du kramade: min babyboy
Senaste person du ringde: mamma
Senaste person som ringde dig: eric
Vad drack du senast: vatten
Vill du ha barn: yes
Längtar du till din nästa födelsedag: hihi ja!
Har rakat dina ben någon gång: nej, jag vaxar dem
Är du sugen på något nu: pizza!
Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag: dricker inte kaffe
Använder du hudkräm: ja
Attraheras du av män med skägg: om han är snygg annars, så visst
Micro-pop eller poppa själv: båda:(
Brukar du baka: ibland
Röstade du i det senaste valet: minderårig
Är du nöjd med ditt liv som det är nu: jodå
Vilken låt lyssnade du senast på: jockiboi och hans vänner show intrott, (den låten)
Har någon annan sovit i din säng inatt: ja, eric tillsammans med mig
Vad tycker du är äckligt: skaldjur, äta från någon annans gaffel/sked
Har du pengar på mobilen: nej

j boog - lets do it again

This i me today - lite smått förkyld men jag får väl skylla mig själv. De senaste dagarna har jag bland annat varit ute sent och frusit, sprungit ut utan skor, gått lång sträcka på natten i kyla, badat och åkt moped i regnet. Men det är sista hela veckan utav sommarlovat, och jag tänkter inte låta den gå tills spillo eller vad det heter.
 
Ska nu väcka Eric, fixa något att äta sen tar vi mopeden in till Karlstad. Hoppas ni får en bra dag! :D

Softar stenhårt i hängmattan


i våran galax, ser jag dig som den stjärna som lyser upp min natt

Hej på er, funderar på att göra om här på bloggen. Har även funderat på att byta till nattstad, men vi får se hur det blir. Vill i vilket fall som helst fräscha till det i samma veva som skolan börjar. Ska även slinga håret igen, och införskaffa mig ett par skor, jacka och lite annat smått och gott. Tänkte slänga upp en liten lista eller collage med stuffs jag bara måste ha. Sen åter till en grej, jag känner att det mesta jag bloggar om är min vardag. Och fine, ni läser ju min blogg. Men det skulle vara roligt om jag fick höra lite mer om vad ni tycker är intressant eller vad ni vill det ska finnas mer av på min blogg. :) Så please, släng en kommentar, för även din skull!
 
Igår efter min tripp till bergvik skjutsade mamma mig till Wåxnäs, där jag mötte upp älsklingen. Kvällen slutade hemma hos Håkan och Alex, rätt nice ändå!! Erics mamma väckte mig kl 10, bara upp för att göra mig i ordning sen följde jag med min syster när hon tog hål i näsan. Funderar själv på att ta ur min piercing ur läppen och ta i näsan, men jag vet inte. Sen har vi firat lilla Villy med familjen som fyllde år för ett litet tag sedan, och nu sitter jag för tillfället ensam hemma och lyssnar på musik. Funderar på att hitta på någonting senare, men vi får la se vad som händer. Blog' u later!

fredag den 10 augusti

Hej på er, förlåt för lite smått seg uppdatering från igår till idag. Efter att vi hade vart hos min morbror och kusinerna, där vi fick god mat, som alltid, så kom Eric, Dennis och Isak hem till mig. Vi var ute i Ulvsby och dom sov hos mig. Vaknade ändå ganska tidigt idag, har fixat mig och sitter och väntar på mamma. Killarna har redan åkt hem, och vi ska iväg och köpa present till Villy som har kalas imorgon. Sen åker jag till Wåxnäs, och det är fredag, mer får ni lista ut själva... ;) Hoppas ni får en nice fredag, så hörs vi alla fina!

reggaeton latino

Hej där, självklart vaknade jag 2 timmar senare än vad jag skulle upp... Så nu är jag nyduschad, krånglar med vad jag ska sätta på mig och sånt. Jag ska möta Eric en snabbis sen till Mari. Ikväll ska vi som sagt grilla hos min morbror och kusinerna. Skriv gärna vad ni vill läsa mer om här på bloggen! Så får ni ha en bra dag, puss!!

våran värld är sjuk, passa på och njut, imorgon kan det vara slut

Hej där, morsan ska snart åka och hämta Robin, min äldsta kusin. Ikväll ska vi käka tacos och spela Super Mario, det blir mys det! Har hela veckan bokad framför mig, men jag ska försöka blogga så mycket som möjligt såklart. Imorgon ska jag åka och träffa min kära vän Mari som jag inte träffat på länge, blir väl att ta en fika, prata om allt mellan himmel osv. Vi skulle egentligen på zumban i museéparken på kvällen men ska till min morbror och grilla istället. Lägger upp bild på naglarna, ska dra på ett nagellack snart också, ha de' mina fina!

camouflage jacka

Tänkte kolla vad ni tycker om camouflage jackor, personligen tycker jag det är super snyggt och har endel kompisar som har det. Skulle gärna vilja köpa en själv, men snart har alla sådanna. Men whatever, det är skitsnyggt!!!! Jackan till vänster hittar ni HÄR och andra jackan till höger hittar ni HÄR!
 

börja simma eller sjunk

Hej på er, kom hem för ett litet tag sedan. Skulle egentligen vart med Eric idag igen men han ska till Grums och mina kusiner kommer hit. Funderar på att städa mitt rum, det blir så jävla stökigt fort... Vore bra så jag slipper det när mamma säger till mig att göra det på ett jätte olämpligt tillfälle. Men först - jag och Minna ska fixa naglarna. Resultat kommer upp mina vänner, have a nice day!

@sängen

Hej där, ligger just nu i Erics säng och kollar runt lite på facebook medans han lagar mat till oss, min lilla kock! Funderar på att gå ut och göra honom sällskap, jag älskar den filuren. Sover hemma hos honom inatt istället, ska sen ut och träffa Dennis! Får se om jag bloggar något mera idag, annars hörs vi imorgon, puss!


mac miller - donald trump

Hej där, ligger just nu i Erics säng och väntar på att han ska vilja göra något. Ena stunden är han vaken, sen sover han... Vaknade idag upp hemma med Felicia, men hon åkte hem och ja gjorde mig och tog bussen hit. Idag är det ju inte så himla bra väder, som ni kanske vet? Det har regnat endel och ska nog fortsätta med det också. Så vi får se vad vi gör, åker nog hem till mig sen ikväll. Nej, nu ska jag nog faktiskt norpa en cigg utav Eric och gå ut, men ni får ha det bra i regnet, puss! 

tv maraton

Hej där, har tv-maraton just nu med mamma och Felicia. Vi kollade på Wallander förut och nu fortsätter vi på fyran, jag verkligen älskar polis filmer/serier. Whatever, blir bara ett snabbt inlägg, man får ju inte missa för mycket. Ska fixa mera popcorn, allt godis är snart slut... Gosh, till hösten eller ja, när skolan börjar blir det träning och nyttigare mat, men ha det gött!!!!

gina tricot


6 augusti

Hej där, kom hem för en liten stund sedan ifrån stan med Felicia. Har fixat bild till mopedkortet, och käkat subway. Vi gick givetvis runt och kollade lite i affärer, fick med mig hem ett linne och en foundation. Sitter just nu i soffan, ganska så blöt eftersom det regnar så ute. Usch... Felicia sover troligtvis här inatt igen, men vi får se. Vi funderar på att gå ner till ica, men jag bloggar mera senare.
 

Väntar på bussen till stan


hit me with your best shout

Hej på er, har precis duschat och håller nu på att fixa mig lite. Jag och Felicia ska ta bussen in till staden och titta lite, hon är nu hemma med mopeden till sig så hon kommer nog snart. Ska kolla om jag hittar något på rean, sen är det lite grejer jag vill ha nu innan skolan börjar/till hösten. Ska även ta kort till mitt mopedkort eftersom det förra inte funkade... Ikväll ska vi hämta moppen som står hos pappa, måste bara hitta nyckeln också, haha. Men jag uppdaterar er med mobilen eller sen när jag kommer hem, puss!

en söndagskväll som denna

Hej på er! Sitter just nu hemma med Felica, som jag inte träffat på jätte länge, som kom för någon timme sedan. Vi har varit ute och åkt moped, snackat och lite sånt. Nu sitter vi här, ska snart käka pizza. Håller även på att ladda ner Wiz Khalifa och Snoop Doggs film, någon som sätt den? Har inga speciella planer för morgondagen, så vi får alltså se vad som händer. Imorgon kommer även Mari hem från Bulgarien, kanske träffar henne om det inte blir för sent. Men nu ska jag umgås med min kära vän, så får ni ha det så gött så hörs vi nog mera imorgon. Puss!! 
Någon som hört?

Sitter på bussen hem till mamma


Godmorgon solstrålar

Jag vaknade ganska nyss men jag ligger kvar i sängen och håller om Eric som fortfarande sover. Idag är det söndag, som ni redan vet och min pappa börjar jobba imorgon så ikväll åker jag nog och sover hos Eric eller mamma. Annars har jag inte en aning om vad som händer idag, tänkte hoppa in i duschen och käka lite frukost sen får vi se vad det blir. Ha det gött så länge!!


Börja simma eller sjunk

Är jag den enda som tycker att sommerlovet har gått för jävla fort? Vi börjar skolan om mindre än 3 veckor, och det känns som skolavslutningen var bara för någon vecka sen... Det är så himla mycket jag skulle vilja ha gjort, men det har mest blivit ingenting. Men jag har ändå haft så jävla roligt, med vänner, pojkvännen och hemma. Den åldern jag är i nu är nog den bästa perioden i livet som finns. Jag är så jävla lycklig!!!! Men det kommer trots allt bli lite roligt att skolan börjar, bara för att träffa alla kompisar man inte sätt under sommaren. Kolla vad alla har gjort osv, börjar ju faktiskt nian och det kommer ju bli väldigt mycket mer att stå i nu.

Sitter med ipaden i knät hemma hos fader, funderar på att dra och bada men jag vet inte... Senare ikväll blir det mys med god mat och lite godis. Blir alltså lugnt ikväll här hemma med älskling och familjen. Ni är alla underbara, puss!

livet leker, solen steker

Ligger just nu i Erics säng och väntar på honom, vi ska snart ta mopeden ut till min pappa. Har precis käkat lite pizza så känner mig lite lagom rund om magen nu... Laddaren till pappas dator har gått sönder, så blir verkligen bara mobilblogg när jag är hos honom. Hoppas ni får en trevlig lördag, när det är såhär nice väder också, så hörs vi senare!


friday i'm in love

Hej där! Idag är det fredag, som ni troligtvis vet. Vaknade någolunda tidigt idag, var vaken ganska länge inatt med Minna och hennes kompisar. Har idag varit ute med crossarna, var verkligen skit roligt! Jag, pappa och älskling tog en ganska lång tur i skogen. Halkade i en massa lera så jag såg lite smått charmig ut, körde även på pappas cross lite, den är en aning för stor för mig... 
 
Sitter just nu hemma hos Eric, har fixat mig och sånt med ska byta till jeans och fixa mitt hår på något vis. Senare blir det utgång som det så fint heter, haha. Nej usch vilket "fult" inlägg... Uppdaterar er kanske med mobilen senare, annars får ni ha en nice fredag kväll, puss!
 

Världens bästa lillebror!


Grattis världens bästa lillebror, 2 år idag!


Drar och badar...

...med Minna, Sanna och Maria!


Onsdag

Hej på er, sitter just nu i soffan framför tvn. Kollar på något program om späckhuggare, i väntan på att farmor ska ringa. Jag och Eric ska upp till henne och käkà middag. Hon lagar jämt så himla god mat, jag skojar inte!!!!!! Pappa och hans familj har åkt till Tusenfryd i Norge, allihopa utan mig... Men jag klarar mig. Får se om jag följer med Eric in till stan sen, annars blir jag kvar ute hos pappa inatt. Skulle egentligen träffat Emma idag men jag vaknade väldigt sent, sen ville Veronica att vi skulle hitta på något med henne också. Men det är lite gött ibland att vara lite vid sidan av ibland. Latero!