Valborg mina vänner


Tack bästa svärmor


Apr. 24, 2013


charmig tös drar sig mot skolan


svalkar vinden värmer solen

Hej hopp, ett år äldre nu då, efter helgen är jag otroligt trött så jag ska bara duscha sen sova ett par timmar innan det är skola imorgon igen. Bloggar mer om min födelsedag, presenter, vad jag har gjort osv imorgon för er som bryr sig. Rätt ovärt inlägg från en gött sleten tjej, over and out

like a lady

Hej på er, kom rätt nyss in från att ha varit ute på en kvällscigg med Viktoria, har även duschat förut så ska alldeles strax hoppa i sängen. Imorgon är det äntligen fredag, då blir det bowling och äta ute med familjen, woop woop, levererar två bilder från förut


baby do you love me

Hej på er, har haft nationella idag igen. Både idag och igår från 08.20 - 10.30, i historia, suck... Men det gick väl skapligt om man får säga så. Jag sitter just nu och äter kindermaxi i väntan på mat, mormor är här också, mys! Senare ska jag ta en dusch, fixa naglarna och slänga ner vad jag ska ha med mig till pappa imorgon, jag bloggar mera sen, puss
 
Eftersom det har varit så bra väder idag, sick, får ni en bild på mig från samma tidpunkt fast förra året!

The only thing you know for sure is that you gonna die


best feeling ever

Godmorgon, vaknade klockan sex idag tidigt nog, men valde att inte somna om för jag visste att jag då inte skulle vakna än på ett tag. Har istället varit inne på weheartit och druckit festis, hehe. Slänger in ett lite standard-inlägg senare med en bild från hur jag ser ut i webbcam.
Tumblr_mlbtnuagup1qjm9bpo1_500_large

myspys med min gosi

Hello hotties, idag efter skolan bar det av in till staden där jag mötte upp min älskling för att sedan bege sig till hemmakväll för att införskaffa lite mys. Sen tog vi bussen hem till, vi låg i min säng och pratade och kollade även film. En riktigt mysig eftermiddag med världens bästa efter en jobbig måndag med 3 kilimetern i regnet!
 
Har även fixat mina naglar, använder lite olika grejer för att bygga upp dem som jag tänkte ha med i ett inlägg. Men nu måste jag snart sussa alltså, imorgonbitti har jag nationella igen. Kommer inte kunna somna, råkade ta en tupplur förut, går inte att ta sovmorgon helelr, hehehe. Puss!

take a lot with cocaine


in the heart of america

Godmorgon kära bloggläsare, för en gångs skull har jag vaknat i någorlunda tid men tror ni inte då på fan att jag har legat i sängen nu och spelat candycrush hela morgon! Men idag har jag så att säga kolla på läget, hehehe. Ska ta mig något att äta före jag fixar till mig lite innför skolis, 8 veckor till sommarlovet om jag inte är ute och cyklar. Då är sista veckan medräknad som bara är rolig + de lovdagar vi kommer ha framöver i veckorna.
Tumblr_ml9xdbdcio1rugbioo1_500_large

Ett måste innan man tar kvällen


come on baby turn the lights of

Hejsan, igår efter skolan åkte jag hem till Eric för lite partaj senare på kvällen med honom, David och Viktor. Sen idag hämtade mamma mig och vi ska käka middag hemma hos min morbror och kusiner om ett litet tag. Sen hoppas jag på att Eric kommer och sover här.
 
Idag är det exakt en vecka tills jag fyller år, alltså är jag 18 år och myndig om 2 år och 1 vecka!!!!!!!!!

Mys med mamma och minna


new in

Svart bh - 129
Rosa trosa med spets - 50

they se me rollin' i ate them

Hejsan hoppsan, kom hem för ett tag sedan och har hunnit käka lite. Ska nu ta och plugga so som jag har prov i imorgon, vilket suger. Efter skolan var jag och Minna inne på hm en stund innan jag följde med henne till tandläkaren. Här får ni en bild på mig idag, använde mina vans idag också för första gången!

can you set me on fire?

Godmorgon snyggingar, idag kommer jag allt i tid till skolan till skillnad från igår. Pinsamt nog var jag där halv elva, haha! Nu beger sig en endast klädd Kajsa utan smink eller fixat hår till skolan, så naturlig jag är....

jag vaknar upp och känner att jag blivit van

Hejhej, har inte bloggat specielt mycket under lovet men hoppas ni tar hänsyn, hehe. Egentligen har jag inte gjort så himla mycket, spenderat veckan med Eric på olika sätt. Vi var bland annat på Gustafsvik, och även på bio två gånger. Annars var det mest lugnt, vilket varit himla skönt.
 
Nu är det vardag igen tyvärr och skolan startat igång, ska börja ta tag i saker på riktigt nu. Omval ang gymnasie i slutet av april så det lär bli endel plugg samt att jag ska fortsätta kämpa med att röra lite mer på mig, hehe. Ska även vårda om mitt privatliv, men fan vad lyckligt lottad jag är ändå. Men snart är det sommarlov tack gode Gud!!
529295_471220809628535_1823236093_n_large

Jag utan piercing, vad tycks?


No more crying

Hej på er, nu börjar påsklovet dra sig emot sitt slut och jag hoppas ni har utnyttjat tiden och de solstrålar som tittat fram. Vissa dagar har det verkligen varit urskönt! Jag har spenderat hela lovet tillsammans med Eric, och den här veckan har nog varit bra för oss. Jag tänkte att om jag orkar så skriver jag lite om lovet på söndag när jag kommer hem till mamma och har en dator.

Är just nu hemma hos pappa och skjutsade Eric till bussen med mopeden för ungefär en timme sedan och har snart fixat mig klart för att själv åka. Ikväll ska vi på bio, den andra denna veckan, hehe. Här har ni en bild från igår, så får ni ha det gött!


Hello bitches...

...jag sitter just nu på bussen hem, vaknade upp hemma hos Eric själv och har varit i stan och ätit lunch med Eric och Ellinor som är på mopedkurs nu och ända sen åtta i morse. Bloggar mera när jag kommer hem, puss