På g-town

Hej på er fina bloggläsare! Igår var jag ute på Wåxnäs sen tillbringade jag kvällen/natten på Hultsberg och hemma hos Adrian. Vakande verkligen jätte sent idag, var ute någon timme och nu sitter jag och Adrian hemma hos honom och väntar på Eric, Dennis och Allan. Ska senare ut till pappsen, ville bara uppdatera er så ni vet att jag lever, haha. Ha det gött!


måndag den 30 juni

Hej på er, vaknade precis och Eric ligger fortfarande och sover... Jag hade det verkligen super mysigt med älskling igår, vi dejtade på subway, köpte en massa gott och sen kollade vi på bio. Vi träffade dessutom lite annat folk i staden, sen fick vi gå hem och var ute på Wåxnäs en stund. 
 
Idag tänkte jag, Elin och Veronica dra till staden eller bergvik och kolla lite. Men vaknade nu och hade fått massa sms om vi inte kunde bada istället. Det är ju verkligen jättebra väder idag, så ska väcka Eric sen får vi börja dra oss. Vad har ni för er idag? Några planer? :) Ha det gött iallafall!

musiktips

 

1 år & 6 månader

Hej där, sitter just nu i handduk och kollar vad det går för filmer på bio ikväll, som jag skrev igår ska nämligen jag och Eric iväg senare. Ska strax sminka mig och platta håret, sen ska jag vidare till Ulvsby för att hämta lite grejer. Det är pappas sista semestervecka nu, så tänkte vara här nu eftersom jag inte varit här på hela sommarlovet. Men jag måste kila, ha det gott.
Eric Pietsch - du är det bästa som har hänt mig. Jag kan inte beskriva vad jag känner för dig, du är helt underbar. Du finns alltid där vid min sida, du är min bästa vän och kärlek! Jag älskar dig mer än något annat, min andra halva.
bild tagen från facebook nu, har inga bilder

vilket uselt väder

Hej på er! Förlåt för kass uppdatering, har försökt blogga lite från mobilen men mitt internet är super segt just nu. Jag hade det super kul på Liseberg igår! Tog inte så mycket bilder tyvärr eftersom vi låste in mobilerna. Tänkte slänga upp en bildbomb med lite allt möjligt från de senaste dagarna, stay tuned. Är just nu hemma hos pappa, vilket inte var planerat så har inte mycket grejer. Är väldigt seg efter gårdagen eftersom jag inte sov på över 40 timmar närmare 2 dygn. Sitter just nu och väntar på mat, sen blir det lite lördagsmys med film sen tar jag kvällen. Imorgon måste jag åka till mamma och hämta kläder, ska ut och käka sen på bio med älskling imorgon då vi har varit tillsammans i 1 år och 6 månader! Hoppas ni har/får en bra lördagkväll!


Mot Göteborg


Mot Göteborg

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3489145/images/2012/pic_5012159cddf2b30b8f00080c.jpg" class="image">


drar till staden och möter charlie

// STICKAD TRÖJA OCH KEPS - SPORTSHOPPEN // JEANS SHORTS - VERO MODA //

drar till staden och möter charlie

// STICKAD TRÖJA OCH KEPS - SPORTSHOPPEN // JEANS SHORTS - VERO MODA //

tala är silver, tiga är guld

Ställde alarm på kl 10 idag, men dum som jag är väljer jag att somna om så vaknade kl 12. Ska nämligen till Göteborg imorgon, så måste kunna somna inatt så det inte blir som förrra året då jag sov en halvtimme innan Lisseberg. Ska ta mig något att äta, sen ska jag vaxa benen lite granna. Funderar på att börja med epilator(stavning) för har en sådann jag aldrig andvänt. Senare får jag väl göra mig i ordning för ska in till staden och träffa Charlie efter 16 någon gång. Vi hörs senare!
Bild på mig och min saknade Mari.

Myskväll


25 juni

Hej på er, uppdaterade inget igår eftersom jag hade fullt upp och mitt internet på mobil var segt... :/ Åkte till Wåxnäs för att träffa Eric, men sedan drog han till Gruvlyckan och jag satt ute med Jocke och Ellinor. Senare på kvällen skjutsa Eric mig till Kvarnberget där jag träffade Ebba, Sakke och några till. Satt ute, rökte vattenpipa och tog det chill. Sen käkade vi på mc, och på natten hämtade Eric mig igen och vi var ute på Wåxnäs ett tag.
 
Idag vaknade jag ganska sent, sen drog vi ut på Wåxnäs. Umgicks lite innan jag drog till stan för att möta upp min syster, vi tog bussen hem och nu har vi precis varit och handlat lite gott. Ska ha myskväll med henne idag, käka god mat, kolla film, göra ansiktsmask och prata lite. Har tyvärr inte tagit några bilder heller igår och idag.

have2have

Jag tänkte tipsa er igen om sidan Have2Have, jag verkligen älskar deras klackar! De har också super fina väskor, och lite annat smått och gott. Har klippt ihop lite grejer jag hittade. Klicka på bilderna för att komma till deras hemsida.

that body

Det var verkligen urskönt att få röra på sig, till hösten efter sommarlovet ska jag börja träna på riktigt. Jag ska börja äta bättre och träna mera. Har även funderingar på att börja dansa igen, fattar verkligen varför jag slutade, jag älskar't! Men som sagt, tar nya tag när skolan börjar. Jag ska börja träna, äta nyttare och även sattsa på skolan. Jag tänker ligga i och bättra mina betyg!
 
För övrigt så sitter jag just nu framför tvn och kollar på dokumentärer om Usain Bolt. Senare blir det Wallander och krubb. Funderar på att dra på mig en ansiktsmask, och även exprimentera med mitt hår.

måndag + dåligt väder = :(

Hej på er, känner mig hur seg som helst idag. Vaknade ganksa sent, och vad har jag gjort sen dess? Ingenting, bara segat i sängen typ... Nu ska jag ta och plocka lite på mitt rum, så det blir lite finare. Sen ska jag gå ut och PW ett tag tror jag, måste röra på mig och få lite luft. Jag uppdaterar er mera senare, sålänge kan ni kolla in introt till Jockiboi och hans vänner show, säsong 2. För sköna... 

Frukost


NEW IN FROM WESTCOUST

// TURKOS BJÖRKVIN TRÖJA, VIT STICKAD TRÖJA, JEANS, WESC HÖRLURAR OCH KEPS - SPORTSHOPPEN // ROSA LINNE - JACK & VERA // JEANS SHORTS - KLÄDKOMPANIET //

borta bra men hemma bäst

Hej på er! Kom hem för inte alls länge sen, och sitter just nu framför datorn. Ska kolla lite på de bloggar jag följer, ligger lite efter nu haha.. Sen ska jag kolla Varg Veum och äta fruktsallad, skriver inte om veckan utan slänger upp lite bilder, puss!

Kom nyss hem ifrån nya stora sportshoppen

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3489145/images/2012/pic_500833309606ee527d000056.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3489145/images/2012/pic_500833309606ee527d000056.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3489145/images/2012/pic_500833ebe087c37f960000f8.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3489145/images/2012/pic_500833ebe087c37f960000f8.jpg" class="image">


Knullebox

Hej på er, sitter just nu i husvagnen med älskling. Dom andra är kvar nere på bryggan och lyssnar på musik. Idag har vi gått på bryggan hela dagen sen suttit på Malfi. Har fått med mig ett linne och ett par shorts, kan visa er i ett senare inlägg eller när jag kommer hem. Ska nämligen vidare till Tanumsstrand och kolla lite imorgon, annars vet jag inte vad som händer. Bilden är från nu, puss


Frulle bulle

Hej där, vaknade för ett tag sedan. Tänkte nu ta och äta lite plättar med äppelmos, så himla gott... Idag ska vi ner på bryggan och ikväll blir det räkfrossa!


I husvagnen

Hej på er! Jag hoppas ni har det bra, för det har jag! Sitter just nu med en handduk i håret, jag och Eric har precis varit iväg och duschat. Det är faktiskt jätte fräscht här för att vara gemensamma toaletter och duschar. Idag har vi legat och pressat på Tanumsstrand ett par timmar, hoppas på att se en förändring på brännan i slutet av veckan. Sedan har vi spelat minigolf och gått på bryggan. Har hittat lite söta kläder, Eric har också hittat endel. Vi ska kolla vidare imorgon om vi hittar något, ska tydligen inte vara så bra väder. Men man får väl alltid hoppas!


Mår super...

...på västkusten! Ligger just nu vid stranden, försöker bättra på brännan!


ha det gött

Hej på er, jag åkte igår till Wåxnäs vid 17 kanske, träffade först Hanna och hennes lillasyster ett tag. Men sen träffade jag älskling, Dennis, Adrian och Allan. Var även på Norrstrand hemma hos Erics moster, dit tog vi moppen. Hade det verkligen riktigt roligt med Eric igår, både mysigt och roligt! 
 
Eric sover fortfarande, passar på att blogga lite nu. Ska snart hoppa in i duschen, göra mig i ordning och ta något att käka. Mina väskor är packade och idag bär det av till Västkusten! Vi får se hur mycket jag kommer kunna blogga, har ingen dator. Men jag har ju mobilen, annars, följ mig på instagram --> kajsaholmqvist :)
halv gammal bild - men hoppas på att få färg och rad som syns på bilden nu när jag åker bort
bildförstorningen funkar inte!!!!!!

godmorgon bloggen

Sitter och käkar våfflor till frulle framför tvn, ska snart göra mig i ordning, later!

såhär på natten

Hej där! Har packat allt jag har kunnat inför lördag, fattas bara sånt jag använder till vardags. Deoderat, hårborste, etc. Fattas lite underkläder också, som just nu hänger på tvättställningen, haha. Åkte senare iväg för att hämta Minna, sen åkte vi till Skokanonen där det var 50% på allt, fick med mig ett par ballerina och ett par andra svarta som ni såg i inlägget tidigare. Har sedan ätit våfflor och myst framför tvn, sitter nu och väntar på ett program jag gillar ska börja...
 
Imorgon, om jag kan somna inatt och vaknar någolunda tidigt, ska jag träffa Charlie i staden en liten stund. Kolla lite, prata och sånt. Sen ska jag åka och träffa min älskling, vi ska packa det han ska ha med sig, han ska nämligen följa med mig till kusten (jippie!!!!) sen ska vi mysa hemma hos mig. Hörs imorgon, godnatt ppe!
Kom och håll om mig - Timbaktu

shoes

// VITA BALLERINA MED ROSETT \\ // SVARTA "SPETS" BALLERINA \\ // SVARTA KILKLACKAR FRÅN TIAMO SOM JAG HADE PÅ BRÖLLOPET \\

hellow hellow

Hej, vaknade för ett tag sedan men har bara legat i soffan och degat. Nu tänkte jag ta mig något att äta, duscha, göra mig i ordning snabbt och börja packa! Ska nämligen till Västkusten till helgen, och vill bli någolunda klar idag med allt. Bloggar mera sen :*

Huvudvärk...

Igår träffade jag Isak i stan ett tag innan jag åkte till Wåxnäs för att träffa Eric. Var hemma hos Affe ett tag sen var vi ute, jag var även chaffis(moped) åt folk, haha. Idag vaknade jag och Eric ganska sent, sen drog vi ut ett tag. Vid 19 drog jag, Emma och Hanna till Romstad och bada ett tag. Sen var vi hos Affe ett tag, spelade tvspel sen blev jag hämtad av mamma och mormor. Käkade max, åååh jag älskar det... Sitter och kollat tv nu med värsta huvudvärken och svullna ögon, hatar att jag är så extra känslig under lingonveckan. Go' natt!


mitt andra videoinlägg

 

10 juli

Hej på er, vaknade för kanske en timme sen, kunde inte somna inatt igen så låg vaken jätte länge... Sitter och slökollar på tvn, ska snart ta mig något att äta. Vad ska ni hitta på idag? :) Själv ska jag göra mig i ordning och åka till Wåxnäs. Eric är kvar i Grums, vet inte riktigt när har kommer hem, men kanske träffar Anja innan. Later!

need to sleep

 

gina tricot


Dag 7 – En bild på dig för 1 år sedan och en på dig idag, skillnad?

Skillnad? You tell me! :D

9 juli

Hej där! Skulle egentligen åkt till Grums idag med Eric och Dennis, men blev ej så. Har tillbringat dagen i staden med Linnsan & Charlie! Trevligt det, länge sen nu! Sitter nu hemma, vi har satt upp våran nya tv och sitter och provkollar. Ska kolla på Wallander sen, och senare kanske jag drar ut med Maja. Latero! :) 

-

I want to be remembered as the girl who always smiles even when her heart is broken.
And the one that could always brighten up your day even if she couldn't brighten her own.
 

lite grejer jag fick med mig hem förut

// Rosa Home Alone tvål med doft av rosor // 2 förp. Veet benvax // Glasögonfodral som liten handväska // Svart hårborste med rosa detaljer // Dagkräm ifrån Garnier // 2st anstiksmasker //

min helg

I fredags vaknade jag rå sent då jag inte kunde somna dagen innan, plockade ihop allt inför bröllopet, vaxade benen och gjorde mig i ordning. Begav mig hem till min kära kusin Julia som fyllde 7, grattis i efterskott! Där åt vi mat, fikade och hade det trevligt. Vid 22 kom Eric och Dennis hem till mig, de åkte med oss till Sunne.
 
Igår, lördag var jag uppe vid 10 på morgonen. Fixade mig och allt sånt, sen vidare till Gräsmark på Erics mamma Renné och Tommys bröllop! Det var så fint, började gråta i kyrkan. Sen på kvällen hade jag super kul och trevligt. Sov med Eric, Dennis, Markus och Martin i en stuga på en camping. Hela campingen hade klagat, vi nattbadade osv.
 
Idag var vi tvungna att vara ute ur stugan innan 12 så kom hem till Karlstad rätt tidigt. Somnade om när vi kom hem, sen åkte jag till Rusta med mamma och mormor. Fick med mig lite onödigt hem jag tänkte slänga upp, har precis käkat mat och även kollat Solsidan. Bröllopsbilderna kommer nog upp på facebook, lite andra konstiga kommer nu... Ska nu kolla på Varg Veum, hörs mera sen. :)
Observera att det är kalsonger som ligger där i vattnet.
Mer än det här kan jag inte lägga upp, haha...
KICK OUT THE EPIC MOTHERFUCKERS   <-----

untz untz untz

Hellow there! Har tillbringat dagen på stan med mamsen och Minna, har köpt mina skor nu och lite annat smått som jag lägger upp imorgon i guess. Har även köpt bröllopspresent och present till min lilla kusin som blir stor och fyller 7 imorgon!!! :) Kvällen har spenderats ute hos mina kusiner, där vi har fikat och spelat kubb och haft det mys! Tänkte gå ut och gå en sväng nu själv, rensa tankarna. Sen en skön dusch innan jag hoppar i sängen! Sov gott mina fina! 

Precis käkat lunch hos morfar, stan nästa


Dag 6 – Bloggarna du läser

Hanna Widerstedt     Josefine Hedblad     Cassandra Lilja
Sofi Grundesjö     Nicole Karlsson      Saga Sofiadotter Stjärnsund
Julia Nylund     Emma Päivärinta     Elsa Tornhamre     Sanna Wall
Hanna Löfkvist     Nathalie Enqvist     Linn Furudal
 
Vissa av dem står bland länkar, men jag tror det här är dem jag oftast läser. Sen så finns det ju en hel del andra som jag klickar in på då och då. Peace out!!!!! ;):cool:
 
 

want that bad boy be good just for her

Hittat ett par skor idag som jag lade undan, imorgon ska jag in till stan tidigare på dagen med mamsen och köpa dem och lite annat smått och gott. Tillbringat kvällen i Inre Hamn och käkat mat med mamma, mormor och hennes kompis! För tillfället mår jag äckligt dåligt, har ätit för mycket jordgubbar i think. Godnatt på er!

jag står på toppen och jag tittar ner

Hej på er, har inte blivit så mycket blogg för mig nu. I måndags efter vi hade varit på Alsters Herrgård, och varit runt på lite andra ställen åkte jag hem till Eric och vi hade myskväll han och jag. Vaknade igår upp hemma hos älskling, på dagen drog vi iväg till stan med Jocke och Ellinor för att käka mat och glass. Sen på kvällen drog vi och grilla på Skutberget med dem och Dennis där vi även träffade lite andra vi kände så det blev trevligt! Senare av kvällen närmare natten satt vi ute på Wåxnäs och bara tog det lugnt. Sen på natten tog jag och Eric en mysig kvällstur med moppe hem till mig.
 
För övrigt är jag skit-hungrig, ska ta och göra lite frukost på sängen till älskling som fortfarande sover. Sen tänkte jag hoppa in i duschen för att fixa mig, sen ska jag iväg och kolla på skor med mamma. Ni får ha det gott så länge!

drar till alsters herrgård


some nights i stay up

Hej på er, sitter just nu i vardagsrummet och mår gott, äter glass och pratar med mamsen! Börjar bli lite trött nu, ska lägga mig och kolla lite tv snart innan jag tar kvällen. Imorgon ska jag med mamma och Minna till Alsters Herrgård och fika, och kolla på mammas kompis utställning. Sen ska jag träffa min kära pojkvän, godnatt bloggen!!!

bildbomb


sjuk låt

Hej hopp! Gårdagen var heeeelt ok, började segt men slutade riktigt lyckat och kul ändå. Var inte iväg och käkade som jag sa i videoinlägget, var hemma hos Eric sen vid tolv drog vi på fest på gruvlyckan och kom hem någongång efter 5. Idag har jag inte gjort något speciellt, sovit, haha? :) Drog hem vid 17 och har varit hemma hos morfar ända tills typ nu. Tänkte hoppa in i duschen, sen får vi se vad jag hittar på. Ha det gott så länge, tänkte slänga upp en bildbomb på de senaste dagarna???? ;) 
MINNENA' BARA FLÖDAR!!!!!!!!!!!!! SÅ OTROLIGT SKÖN ♥♥