Från lunchen med minna och pappa igår


I hear you heartbeat

Har väl haft en helt ok skoldag, förutom på morgonen dock då jag tvättade håret och inte tänke på att det skulle bli jättekallt med smått blött hår utomhus. Hade heller ingen koncenration eller fokus alls på matten idag. Tog första bussen hem ifrån skolan idag, satt och pratade med några klassiar innan den gick. Och detta nu...


Bästa kakan


22/9

Har haft en 4 dagars lång helg, eller man kan säga att min onsdag blev min fredag. För på torsdagen hade vi jättelång håltimme med inställt så min första lektion och sista lektion blev "inställd" och vi fick göra lite uppgifter hemma. Så efter skolan på onsdagen åkte jag i princip hem och bara tog det lugnt. Sen på torsdagen åkte jag in till stan och mötte upp Adna och Jonas som jag umgicks ett tag med innan jag tog bussen till Eric där jag även blev hämtad hos sen senare på kvällen. Sen på fredagen hade jag studiedag så plockade här hemma innan jag tog bussen för att umgås lite med Mari innan jag skulle möta upp några klasskompisar i stan för att äta och köpa godis innan vi tog bussen hem till mig för att umgås. Sen när dom hade åkt hem åkte jag epa med Robin och Felicia, och hon sov även hos mig. Sen igår lördag så tog jag bussen på eftermiddagen och träffade Adna ett tag innan jag åkte hem och käkade kinamat med familjen. Men åkte senare iväg igen för att umgås med Adna, senare mot natten åkte jag hem.
 
Idag har jag nästan bara legat och kollat på PLL för har inte direkt haft något att göra. Tänkte att jag skulle fixa inför skolveckan som börjar imorgon igen. Men börjar ju som sagt 11.55 så har inte direkt bråttom imorgon! Hoppas ni har det bra för övrigt:*
En bild på mig för cirkus nästan exakt ett år sedan!!
 

standard med cambilder

 
 

Tar helg om 35 min 👌


Coke jao


we'll fight untill it's over

Hejhej, såg att det jag la upp för ett par dagar sedan inte funkade(?) men det var iallafall en musikvideo till en låt som handlade om våldtäkt. Och på tal om det har jag börjat läsa en bok som handlar om en tjej som blir våldtagen av sina två klasskamrater. Tycker det ämnet är intressant, tolka mig rätt! För kan inget annat än säga att det är hur hemskt som helst...
 
Idag efter skolan satt jag och pratade med Felicia ett tag innan jag tog bussen men sen fick jag hoppa av vid universitetet och ta bussen tillbaka för att träffa Adna en stund! Sen tog jag bussen hem och har grejat lite här och ska alldeles strax hoppa in i duschen. Sen ska jag steka pannkakor och titta på tv, hoppas ni har det bra!!!!
 

LYSSNA

 

Coolaste


Slitsam dag på jobbet


home is whenever i'm with you

Hej allihopa! Har varit vaken ett par timmar nu, har grejat lite här hemma och pratat med min favorit i telefon. Hade verkligen en jättejätte trevligt igår. Vi hade "klassfest" med min nya klass, då vi åt mat, fikade och pratade. Det är verkligen något jag tycker vi borde göra om!
 
Jag har funderat på om jag ska åka till oxhälja idag, men tror inte det hinns med. Så kanske ska träffa Mari på en fika och sen ikväll blir det mat och mys hemma med min mamma och syster!
 

Älskar att prata om allt och inget med dig


look up in the sky and you will see me fly

Kom hem för inte så länge sen, har varit hemma hos Eric sen efter skolan. Har verkligen haft bästa eftermiddagen! Gör just nu i princip ingenting, ska snart kolla på idol och äta pannkakor. Sen ska jag väl i princip sova för är extremt trött idag. Så atteee... Har föresten sprungit runt med en grej kring handleden ett par dagar nu, har/haft jätte ont!
 

Godnatt


life

Jag är så motiverad och positiv, det känns som en bättre tid kommer. Allt kring skolan känns så himla bra, det är mycket bättre än vad jag förväntat mig! Alla verkar så himla snälla och jag vill verkligen lära känna nya människor. Känner mig även motiverad att lägga ner mig i skolan, kanske inte i bott. Men hänga med, och känns skönt att jag har ett väldigt nice schema. Inte så mycket kärnämnen och det känns som våra mediakurser kommer bli så himla roliga!! Jag känner även hur jag gärna vill ta hand om mig själv bättre, motiverad till att träna och röra mer på mig. Umgås med dom som får mig att må bra, som mina vänner, familj och Eric. Det kommer självklart stunder eller ja dagar då det är helt tvärtom mot vad jag just nu sitter och skriver. Men i största allmänthet är det påväg mot något otroligt bra! Jag saknar vissa gamla vänner jag glidit ifrån, men tiden går, och alla männsikor som stått mig nära oavett nu eller förr bultar mitt hjärta för även om det är som det är idag. Jag orkar inte lägga ner en massa negativ energi, nu får det vara slut på det. Inte heller på en massa tjejer som tror att de kan komma åt Eric bara för att vi haft det tufft ett tag, för att vi inte gör allt tillsammans eller har ett förhållande på facebook. Oavsett vad vet jag att det är mig hans hjärta slår för, ingen kommer någonsin förstå vad vi har.
 
Ville bara få mitt sagt och mina känslor spridna, nu ska jag lägga mig i min mysiga säng(tyvärr själv) och kolla på film antar jag och tända ljus har jag, godnatt!
Paris over the clouds
Untitled | via Tumblr
stay strong and move on :) ~Soмeone Elѕe~ | via Tumblr

vans

i'm in love
 
 
 

well hello

September💕

sunday

Hej på er, Eric tog bussen för ungefär en halvtimme sedan. Och jag saknar honom redan... Imorgon börjar jag 11.55 så jag får sovmorgon vilket blir skönt, som varje måndag framöver hehe. Tänkte ha lite ta-hand-om-mig-själv kväll, har inget "måste" att ta tag i nu vilket är skönt, som fan! Funderar på om jag ska gå ut och springa/pw också men vi får se. Annars slår jag på någon mysig film och kryper ner i sängen tidigt idag ändå.
forget | Tumblr