waiting for my loverboy

Är verkligen sjukt nöjd över hur mitt rum blev, rent och fint + att jag har möblerat om! Eric är här om ungefär en halvtimme, så jag och Minna ska nog snart börja laga mat. Tacos står på menyn, kommer bli skitgott, åååh vilken mysig lördag...
 

hey yo macklemore

Hej igen, ska ta och plocka lite på mitt rum innan jag och mamma ska ta tag i vissa planer vi har med att ändra några saker i mitt rum. Jag hoppas det kommer bli skitbra! Sen blir det en dusch och kanske måla om mina naglar som jag gjorde igår som jag inte blev riktigt nöjd med. Sen kommer Eric hit och ska sova här, så ikväll blir det mys med film, mat och antagligen lite godis. Mamma ska på kräftskiva så vi lär bli ensamna hemma om inte Minna blir kvar hemma också. Jag bloggar nog mer sen, puss

Sweet dreams are made off these

Godmorgon, vaknade för ungefär en timme sedan men har legat kvar i sängen och spelat plants vs zombies. Var verkligen jätte skönt att sova ut och dega lite här ett tag. Ska väl ta och dra mig upp ur sängen för att äta lite frukost!


Drop it like it's hot

Hallå där, sitter just nu på bussen hem. Har varit hemma hos Eric ett tag efter skolan, vilket var super mysigt! Ska till mina kusiner senare, så det lär nog bli någon åktur med min kusin i traktorn. Trevlig helg så att säga!


Nothing gonna change how i feel for you

Hejhej, slutade idag 1144 då jag gick och åt med några i klassen för jag verkligen var så hungrig. Sen mötte jag upp Adna som hade håltimme och vi gick till Norrstrand och tittade som är nyrenoverad. Det var väldigt fint men annorlunda, haha. Sen tog jag bussen hem och sitter framför tvn i soffan och slappar. Måste städa mitt rum också, men orkar inte nuuu....


Morgon cigg och vinbärsjuice


Goodmorning

Vad gör jag vaken nu?...... Vaknade för nästen en timme sen och inte kunnat somna om. Lite drygt, men segar mig i sängen ett tag innan det är dags att gå upp, hehe.


No one will Ever understand

Hejhej, känns som jag borde blogga mer nu med mobilen också men har inte blivit så haha. I fredags efter skolan stack jag till mc på norrstrand med två i klassen senare träffade jag Mari. Vi tog en sväng till stan sen åkte vi hem till henne och kollade på film och pratade innan mamma hämtade mig.

Igår satte jag och Minna mig på mopeden och åkte till farmor och farfar för att fira farmor. Åt god mat och hade det trevligt innan jag tog mopeden på kvällen till Eric som äntligen kommit hem! Åh vad skönt det kändes att få träffa honom, att ha honom hemma igen hihi.

Kom hem för en liten stund sedan och tänkte göra lite behövliga saker, och imorgon börjar jag 13, RÅ NICE! Bilderna är från hos farmor och farfar igår.


tack pappa

 

På't igen


Mc med Felicia och en annan i nya klassen


Sweet sixten

Heeej, har inte bloggat nu för har haft fullt upp! Har alltså börjat skolan, och just nu ligger jag i soffan och kollar på tv efter en andra dag. Estet media linjen känns jätte bra, jag tror verkligen jag kommer trivas och det var verkligen inte lika läskigt som jag trodde! Bloggar mera senare.


Bloggar nu från min nya mobil

Köpte som sagt ny telefon igår, svart iPhone 5 och är så sjukt jävla nöjd!!!!!! Träffade aldrig heller Mari igår, så sitter just nu i bilen in till stan för att strax möta upp henne!


glömt visa er

Köpte detta för kanske 1 eller 2 veckor sedan? I sommar och så har jag ju inte visat er allt med hade tagit bilder men inte lagu ut, så tänkte varför ej. Köpte även nya ansiktsprodukter på body shop men det inte noga.
//GRÅ VANLIG HOODIE/HUVTRÖJJA //SVARTA DR DENIM //KALENDER + PENNA //
 

monday morning

Godmorgon! Somnade ganska direkt efter jag sagt godnatt med Eric igår. Ligger just nu vaken i sängen och ska snart ta och börja göra mig i ordning. Jag och mamma ska dra oss in till stan för att kolla efter några saker, sen ska vi troligtvis möta mormor och luncha. Sen ska vi köpa telefoooon till mig! Längtar som fan, haha.
 
Sen ska jag äntligen träffa bästis som varit borta helaaa sommaren! Vi bestämde att vi skulle ses idag, men hon hade skrivit till mig i natt när hon kom hem att hennes telefon var borta, men vi får la se hur vi får tag på varandra! Bilden är på oss två från förra sommarn, men efter idag kommer jag ju kunna ta massa mer bilder, hehehe...
 

the very last person

Åkte aldrig hem till dem och käkade pizza, vi var här istället. Dom stack ganska tidigt så jag har gjort ansiktsmask, skrubb och duschat. Sen resten av kvällen fram till nu har jag pratat med min vackra pojke på facebook och skype. Vi sa precis godnatt, längtar så tills han kommer hem!
 
 

elefaaant

Är inte helt klar på rummet, men det ser ganska ok ut om jag får säga det själv. Har även plockat med kläder och lite sånt, även hjälp mamma med lite grejer. Nu bär det snart iväg till mina kusiner för att trycka en söndags-deg! Måste även se till att fila och måla mina naglar också, vi får se vilken färg! Bilden är för att den är fin....
 

vad jag köpte på västkusten

 
//VIT STICKAD HOLEBROOK SWEDEN// VICTORIAS SECRET MIST MANGO TEMPTATION & LOVE SPELL// HÅKAN KASSE MED MOTIV// SVARTA VANS// NIKE DUAL FUSION// ROSA JACK DANIELS LINNE//

18 augusti

Vaknade runt 11 förut utav att jag fick frukost på sängen, hihi. Råkade somna om någon timme och sen dess har jag bara degat. Legat och läst veckorevyn med musik i hörlurarna, bästa. Ska ta och sätta fart, har sagt till mig själv att jag ska städa på mitt rum idag, men hur mycket det får vi la se. Tänkte försöka lägga ut bilder från västkusten och en inspo senare idag, men vi får se vad som hinns med! 

one day baby we'll be old

Har haft en super mysig dag tillsammans med Eric idag, men ett smått jobbigt hejdå. Även om vi ses om en vecka igen hehe. Fast vet inte hur mycket kontakt vi kommer kunna ha ju... Åh saknar honom redan, och vi har skickat en massa sms & pratat i telefon från när jag åkte därifrån tills hans flyg gick.
 
När jag kom hem strax efter 21 åkte jag, mamma och Leif upp till mina kusiner där vi befunnit oss resten av kvällen. Sen när vi kom hem igen har vi suttit ute på altanen och pratat, men det blev kallt och jag känner mig trött. Så jag gick in och ska nu krypa ner i sängen när jag skrivit klart detta, hehe. Ska även sätta på mig en tshirt som är Erics, standard att sova i!
 

levererar dålig cam-bild

Ska snart kila ner till bussen för att som sagt åka vidare till Eric sen, bloggar mera ikväll!!!!!!!
 
 

wake me up when it's all over

 
Hej hallå, har inte bloggat på nästan en vecka så tänkte bara dra snabbt vad jag har haft för mig, inte för att någon bryr sig, men ändå!
 
Måndag efter jobbet tog jag bussen hem till min älskling, där vi åt mat, bakade negerbollar, kollade film, pratade om allt möjligt, och hade det dunder mysigt innan mamma hämtade mig runt 22. Tisdag efter jobbet åkte jag hem, satt ute med mamma och plockade vinbär och pratade om allt möjligt, riktigt mysigt det också. Onsdag blev sista jobbdagen då det var slut på arbetsuppg, då sov jag hemma hos mormor tillsammans med min syster och kusin. Torsdagen där på gjorde jag mig i ordning och tog bussen och mötte upp Eric i stan innan vi åkte hem till honom där vi var enda tills vi tog bussen till mig vid 23. Kom hem och spelade wii med Minna och Robin, sen kollade vi skräckfilm. Sen på fredagen åkte min snygging hem och jag begav mig till Kronoparken lite senare på kvällen för att träffa Adna, vi hade en jätte mysig kväll med prat, cigg, musik och cola! Och mamma hämtade mig på natten, för att somna som en gris bredvid sin syster när jag kom hem!
 
Ska nu snart hoppa in i duschen och göra mig i ordning för att bege mig till Eric, tar busssen vid 14. Ikväll åker han till Mallorca, och gissa om jag kommer sakna honom. Men känns skönt att träffa honom idag igen innan han åker!

 

telefonproblem

Eric kommer inte idag så imorgon direkt efter jobbet tar jag bussen till honom och är där hela eftermiddagen och kvällen! Längtar så efter honoooom! Funderar på att måla naglarna i någon rolig färg nu snart också, vi får se vilken det blir hehe.
 
Och nu i veckan ska jag köpa mobiltelefon, jag har varit så säker på en iphone men av någon anledning har jag blivit sugen på en samsung men jag veeeet inte..... Iphone 4/4s eller 5an? Svart eller vit? Eller kanske samsung galaxy S3 eller S4.................... What to do haha
 

sundayy

Imorgon är det jobb igen, och det är faktiskt ganska roligt! Jag ska nu ta och lägga lite ansiktsmask, dränka mitt hår i hårolja och senare hoppa in i duschen. Eric kanske kommer hit och myser om ett tag, men vi får se! Men så länge kan ni ju ta och lyssna lite på den här låten för den äger feeeett

med dig mår jag som allra bäst

 

she is not me

Som ni vet är jag inte så pepp på bloggandet, men ville bara uppdatera er lite kort nu. Sommarjobbar ju nu de två sista veckorna innan jag börjar gymnasiet, och nu är det helg hehe! Ikväll ska jag på bio med min kära mamma, vi ska se på Känn ingen sorg. Hoppas ni har det bra iallafall, kramis