Sweet dreams

Hejheeej, ligger just nu i sängen och ska alldeles strax släcka lampan. Imorgon är det sista skoldagen med julavslutning i skolan. Har fyndat en stor julmust för 7kr som jag ska ta med mig! Idag har jag även fixat det sista med julklappsinköp vilket känns bra. Men hoppas ni sover gott inatt! En bild från förut när jag åt lunch med pappa och Villy! 


plugg plugg plugg

Allt detta plugg, sitter just nu med alla dessa sena och icke-sena uppgifter som ska in nu innan jul. Känns stressigt detta, fast får skylla mig själv. Måste hinna packa också, kan inte ställa mig på julaftonskvällen och fixa det. Åker ju dagen efteråt, så allt inför resan och jul måste ju vara klart. Hoppas ni mår bra och myser ordentligt, och inte har det allt för stressigt i dessa juletider hehe!
 
 

Nu så snart
I'LL BE THE ONE YOU WONT FORGET

Hej där, tänkte slänga in ett litet tråkigt blogginlägg. Sitter just nu i skolan, och vi har engelska men är inte med för 5 öre. Somnade någon gång efter 3 inatt så är ganska seg. Idag tänkte jag nog bara ta bussen hem efter skolan, åka hem och sova någon timme innan jag tar tag i allt plugg som måste bli klart!!
 
Har haft det himla bra senaste tiden och dagarna. Har haft en lite längre helg, eller jag var hemma i fredags för hade inställda lektioner och lucian var frivillig. Så i helgen har jag sovit, kollat serier, bakat julmys, och bara tagit det lugnt. 
 
Det är sista skolveckan innan jullovet, känns så konstigt! Att jag har gått halva ettan på gymnasiet, liksom wtf..... 
 

If i ain't your girl

Länge sedan jag var aktiv här, hehe. Igår var jag ledig vilket var skönt, sov jätte länge sen grejade jag med behövliga saker hemma jag annars inte hinner/orkar/kommer ihåg. 

Jag sitter just nu på bussen till skolan, har bara 1 lektion idag. Ingen engelska på morgonen eller media på eftermiddagen, så vi får se vad jag hittar på idag. Ni får en bild från just nu

Jappjapp