make me your one and only

Idag efter skolan hämtade mamma upp mig. Vi åkte till Rusta för att fylla på förådet med behövliga saker, som schampoo/balsam, tamponger osv. Sen åkte vi även till The Body Shop där jag köpte nya ansiktsprodukter, vilket verkligen behöves då nästan det mesta av mitt är slut. Köpte även där en jätte stor tvål med doft av clementin(min favorit där) och ett läppstift, båda på rea.
 
Sen åkte vi hem till mormor där vi blev bjudna på mat, och nu kom jag rätt nyss hem. Ska plocka lite på mitt rum, sen sätter jag på ett PLL avsnitt innan jag ska kolla på PH vid tio, puss
 

monday again

Hallå där, började 11.55 idag och sitter just nu på första lektionen, engelska. Vaknade av mig själv klockan sex imorse och kunde inte alls somna om, men skulle till tandläkaren vid 9 så ingen sovmorgon för min del idag. Slutar 16.20 sen efter median, då ska jag in till stan och fika med Felicia och Cassandra.
 
Har för övrigt haft en så jävla bra helg, kan inget annat än uppskatta människorna i min omgivning, ni är guld.
 

acdc

Sitter och jobbar på mitt informerande-tal om mina favoritgubbar! Ska hålla det på torsdag men känner att jag har någorlunda koll, så snart ska jag väl käka något innan jag tar en skön dusch, gör fotbad och vid tio blir det PH.
 

Nervous shakedown

Hallå där! Sitter just nu inne på sundsta och väntar på bussen som går ungefär om en halvtimme. Lite för kallt för att vänta ute just nu känner jag. Idag måste jag plugga, usch. Hade hellre varit med någon kompis, inte för att någon vill vara med mig men, haha! #foreveralone


Tåget mot StockholmJust nu sitter jag på tåget till Stockholm med Minna. Hon fyllde år i måndags och nu är vi på väg dit för en dag med shopping! Pga endel krångel efter vägen, så kommer det dröja 60 minuter extra, minst innan vi är framme...

Maybe i'm back

Hallå där, inte alls bloggat någonting under jullovet. Hoppas alla fick en god jul och ett gott nytt år, och en bra början på detta år såklart!

Har firat jul med både mammas släkt och pappa släkt. Åkte till Gran Canaria dagen efter julafton och firade nyår där nere, och kom hem dagen efter nyår. 

Har spenderat min tid med mina kära kompisar och familj. Och gått klart första hela skolveckan nu. Tänkte göra fler inlägg med bilder från jul, presenter, bilder från Gran Canaria, och vad jag köpte där nere. Även lite new in från när jag kommit hem. Så stay tuned!