06:58

Godmorgon på er. Vaknade för en liten stund sedan, håller på fixa mig för dagen. Efter skolan ska jag följa med Eric, vi skulle kolla på något. Sen ska vi bara umgås, prata och mysa. Åker till pappa idag också, så kommer inte ha tillgång till dator speciellt mycket eftersom dom bara använder den hela tiden. Kommer förhoppningsvis blogga från mobilen, annars hörs vi på söndag kväll, puss

gangsta feeling

Nu så, har pluggat endel teori nu. Kom på att jag hade glömt matten i skolan, jag som har prov imorgon... Min kära syster bakade kladdkaka förut så när jag hade pluggat klart mumsade vi på det. Och nu ska vi snart lägga oss och kolla på någon film. Men just nu sitter jag nyduschad, lyssnar på musik, smsar och ska ta och smörja in mig och ha i bra produkter för mitt hår, haha. :) Usch vad trööööött jag är, sov gott

you treat me like a stranger and it feel so rough

Hej på er, kom precis hem. Idag efter skolan var jag ju i stan med Charlie som jag skrev tidigare och kollade runt lite. Hittat lite saker som jag vill ha, måste även hitta något till skolavlslutningen och klänning till Erics mammas bröllop.
Nu tänkte jag ta mig något att äta, sen så ska jag sätta mig och plugga lite teori och matte. Jag slänger väl in något mera blogginlägg senare, hoppas ni har haft en bra dag. Puss
TÄNKTE LADDA UPP EN BILD ELLER NÅGOT ANNAT KUL MEN MITT INTERNET ÄR SEGT AS HELL NU

Hatar matte..

..inget snack om saken! Nu börjar man ju tagga helg, någorlunda planer på g. Ska in till staden med Charlie efter skolan och kolla lite innan jag ska hem. Men vi hörs senare, peace!


love love love

1 år och 4 månader idag med min underbara pojkvän, jag älskar dig något otroligt!

at school

Hej på er! Sitter just nu i datasalen och har NO, vi skriver om typ "Kemi i hemmet & samhället" men man hittar ju fan ingenting... Gaaah snart sätts betygen. 2 prov, 2 inlämningar och 2 redovisningar kvar. Sen har jag teoriprovet för att få köra moped. Men nu måste jag jobba, tänker inte få mer än 2 F som jag redan vet att jag kommer få... Hörs senare guys! :)

TIPSA MIG OM SKÖN SOMMAR MUSIK, SKÖN MUSIK ÖVER HUVUDTAGET, LOVE


Pluggar teori...

...ska förmodligen göra provet nästa vecka.


somriga överdelar från hm

Gah, känner att jag vill ha mera pengar... Jag älskar kläder, speciellt när man ser en massa fint i affärerna nu. Helt galet, men man kan ju tyvär inte få allt här i världen. Men har lite måsten jag måste ha hem inom kort, tänkte att jag lägger upp det någon dag nu.

28 maj

Hej på er! Idag är det måndag och ny vecka, men jag ligger hemma i sängen. Efter helgen är jag jätte solbränd så det gör ont när jag rör på mig, och jag har sjukt ont in mina axlar. Tillbaka till skolan imorgon igen, men den här veckan ser det inte ut att vara lika extremt varmt som förra?
Har legat och kollat på Berts dagbok & 17 again hela förmiddagen/dagen. Nu ska tänkte jag kolla runt lite på datorn, ska även baka kladdkaka med Minna senare. Jag uppdaterar er mera senare, ha det gutt! :)
LYSSNA MED BAS, SJUKT GRYM DÅ

Mobilblogg

Hej! Ligger hemma hos Dennis nu, gårdagen var grymt rolig! Var i Veronicas stuga, vi bada, sola, åkte båt, åkte ring, grillade och hade det roligt. Sen på kvällen åkte vi till Dennis där vi sov och nu är. Idag är det ju morsdag, så till eftermiddagen blir det mat och mys. Hörs senare, puss


yolo

Hej kära bloggläsare, sitter just nu hemma hos Elin. Ska snart dra iväg för att bada och grilla med skönt folk. Det kommer bli mysigt!

Mötte upp henne på torget förut, då drog jag hon och Isak till marieberg för att bada. Så senare blir det andra doppet för dagen, tredje för året, haha. ;) Jag tycker bara det är så sjukt mysigt att bara vara ute med kompisar, bada sola och umgås.

Imorgon bär det av vidare mot Grums där vi ska grilla, åka båtring och massa kul. Nu får ni ha det super bra ikväll och i helgen om jag inte kommer hinna uppdatera något mera. Kanske något ifrån mobilen om jag är snäll, haha. :) Peace!


tidsfördriv på spanska


10 saker jag tycker om
Sommar
Allt som är rosa
Musik
Mina kära vänner
Bada ute på sommaren
Min underbara pojkvän
Min familj
Coca cola
Pizza
Mi movil


9 saker jag vill göra innan jag dör
Bada med delfiner
Hoppa bungy jump
Hoppa från högre än 1an
Få det mesta att funka mellan familjerna
Åka till Brasilen och USA
Bli frisk från mina onda tankar och självskadebeteende
Vinna en miljon
Leva livet


8 saker jag tycker mindre bra om
Folk som snackar skit om saker dom inte vet eller kan ett skit om
Lögner
Dubbelmoral
Otrohet
Egoism
Folk som trycker ner andra människor
Vuxna som kallar sig det men beter sig förjävligt
Mina koncentrationssvårigheter


7 saker jag vill ha
Pengar i floder
Kläder
If puder
Jeffrey campbell klackar
Snygg kropp
Normalt humör
Kärlek av mina nära och kära föralltid


6 saker om mig själv
Jag har/haft självskadebeteende
Jag har koncentrationssvårigheter
Jag har dåligt självförtroende/självkänsla(vad är skillnad?)
Jag älskar att umgås med folk som gör mig glad och är roliga
Jag har hemligheter ingen vet om
Jag kan aldrig hata någon, vara ogilla väldigt grovt


5 saker jag ska göra i sommar
Sola & bada!!!
Grilla och umgås med mina vänner
Spendera massor med tid tillsammans med min Eric
Shoppa
Leva livet i Karlstad!!!(resa lite)


4 ord jag alltid använder
Puta eller hora
Bajs
Öj/ey
Sär


3 människor som står mig nära
Eric
Minna
Charlie


2 saker jag ångrar
Jag har egentligen inget jag ångrar, inget som är speciellt.


1 person jag älskar
Mamsi


Mobilblogg

Hej på er! Kom precis hem och ska strax hoppa in i duschen tänkte jag. Efter skolan idag åkte jag in till stan och lämnade tillbaka klänningen. Senare var jag iväg och bada med älskling och några till. Första doppet för i år och vill bada imorgon igen, haha. :) Har även varit på Minnas vårkonsert som var bra, mycket bättre än förra årets! Den käkade vi på mc, provade denna wrapen... Höra imorgon, godnatt!


Dag 4 – Dina favoritappar


shake your body


23 maj

Hej på er, slutade som sagt 13.35 förut idag så jag styrde direkt hemåt. Legat på baksidan hela eftermiddagen och jag har fått lite färg faktiskt, lite förvånad för att vara jag.. :p Har nu målat naglarna och fixat inför imorgon. Nu ska jag käka lite kebab, sen tänkte jag springa ner till ica en sväng.

min nya bikini


Ute i solen...

...och ska plugga lite. Ni gården ha det super, så skönt som det är idag. För det ska jag. ;)


BOY YOURE HOT

Gaaah, har prov imorgon och har inte börjat med frågorna ännu... Men slutat efter denna lektionen, har inställt. :p Så då ska jag hem, lägga mig i solen och må gott!!! Måste dock plugga också... Men uppdaterar er mera senare, puss


Påväg till tingvalla trafikskola


veckoplanering

Idag: orienteringsdag med skolan sen på teori kurs för mitt klass två förarbevis. Sen möta upp Eric så får se vart vi sover.

Onsdag/imorgon: sovmorgon sen till skolan igen. Lämna tillbaka klänningen jag köpte, sen hem för att sola och ta det soft. Sen plugga...

Torsdag: vara med älskling hela eftermiddagen sen ska jag iväg på min kära lillasysters vårkonsert.

Fredag-lördag-söndag: får se vad som händer men det är ju helg! Om det kommer det att komma mer om längre fram.


true tumblr


sov gott

Hej på er, sitter just nu nyduschad framför datorn. Kollar lite bloggar, och uppdaterar er. :) Idag efter skolan mötte jag upp Minna i stan. Har spenderat hela dagen med henne, kollat på kläder och haft det mysigt. Köpte ny bikini, bild kommer maybe upp inom kort. Köpte även en klänning, men jag ska lämna tillbaka den så fort som möjligt. Den satt ej bra.
Imorgon har vi orieteringsdag med skolan och vårat arbetslag, så har packat för det. Sen ska jag iväg på min sista teori lektion, sen ska jag boka prov för mopeden! Sen sover jag troligtvis hemma hos Eric imorgon. Nu ska jag lägga mig och smsa med älskling, så hörs vi mera imorgon. Ha det gott!

so lektion

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3489145/images/2012/pic_203475013.jpg" class="image">


godnatt

Hej på er, min helg har varit helt super bra. Och jag hoppas eran också varit det, nu ska jag krypa ner i sängen brevid älskling och kolla på Eva & Adam. Jag uppdaterar mera imorgon, ha det bäst.

Mobilblogg

I onsdags efter min kurs åkte jag till wåxnäs där jag mötte upp älskling, Adrian & Dennis. Var först på gruvlyckan, sen wåxnäs och sen på henstad. Kvällen men började knas men slutade ändå bra tillslut!

I torsdags vaknade jag upp hemma hos älskling, var där hela dagen sen åkte vi hem till mig och hade det mys.

Igår fredag vaknade vi upp hemma hos mig, och världens bästa pappa fyllde 39!!! Åkte fyrhjuling med Sofia och Minna sen myste vi med god mat och film.

Idag ska vi fira min kära fader med hela familjen och släkten med god mat, fika osv. Ikväll ska vi kanske åka fyrhjuling igen, har annars funderingar på att dra till sandgrundsudden. Någon som ska dit? :)


åh halleguttan

Hej på er! Har inte uppdaterat er speciellt mycket känner jag, haha. Gårdagen var helt ok, efter skolan var jag på min kurs sen träffade jag Saga & Emilia en sväng innan jag drog hem. Sen kom Eric runt 22, vi satt och flummade med mamma sen åkte vi och köpte mc.
Nu har jag precis gjort mig i ordning ska ta och tagga ner mot bussen, får absolut inte missa den. Ska iväg på min kurs halv fyra. Sen ska jag träffa älskling, vi får se vad som händer men jag tror vi ska ut. Idag lovar jag att uppdatera er något mera iallafall. Men ni får ha det super, puss
just nu

snart ute på gatorna ;)

Hej på er! Inte bloggat någonting idag för direkt efter skolan var jag iväg på moped kurs. Bara en dag kvar i skolan och min vecka kommer nog blir skojig. :)
Tisdag - sista skoldagen för veckan, moped kurs direkt efter skolan till 18.30 sen möter jag upp älskling och vi åker hem till mig och har myskväll.
Onsdag - Sovmorgon och vakna upp med Eric, sen moped kurs igen kl 15.30-17.30 idag. Alltså två timmar istället för tre, sen åker jag och sover hos älskling.
Torsdag - fredag - lördag - får vi se vad som händer. Sover hemma hos pappa eller Eric, och kommer förmodligen åka cross om det är fint väder. Ska väl kanske ut någon kväll också.
LYSSNA

sov gott

Hej på er! Eric åkte precis hem, och nu sitter jag här framför datorn. Kollar runt lite på bloggar, ska även ladda ner en film att somna till. Måste även hinna fixa lite inför imorgon, ska ju tillbaka till skolan. Men vi går ju bara måndag och tisdag vilket är gött! :D

Dagen har jag spenderat med älskling och Elin, båda 2 sov hemma hos mig. De kom hem till mig igår sent, på natten. Elin blev hämtad på eftermiddagen sen har jag bara fortsatt mysa med Eric. Blir nog det första och sista inlägget för idag, och med det säger jag godnatt!
Gammal men jävligt skön låt ändå.

varför gråter livet, när döden alltid ler mot mig?

Fronda – Underbar
-
Gårdagen var helt ok, ganska dunder bra! Men är på botten idag, vilket får det att låta väldigt okul. Orkar inte blogga, orkar inte vara glad. Hoppas ni har/haft en bra lördag. Vilket inte jag har, nu ska jag fortsätta fördriva tiden. Får se om jag uppdaterar er med något kul, men inte speciellt troligt.

piercing or not

Hej på er, jag igen. Ska snart ta och slänga i mig något bara snabbt, sen ska jag kila vidare till bussen. Får se vad jag och Eric hittar på för något, det är ju fredag! Men vi får la se, så uppdaterar jag er senare. Så får ni ta och ha en helt underbar kväll!
Har funderingar på att ta ur min piercing, men jag vet inte. Vad tycker ni?

jag mår bra utan att ljuga

God förmiddag på er! Vaknade runt 10 kanske, men har legat och pratat med mamma tills typ nu? Nu ska jag gå upp, käka något. Sen måste jag duscha och göra mig i ordning. Får se vad jag sedan mer hinner med innan jag tar bussen in till stan. Sover hemma hos älskling inatt. Slänger in några fula bilder på mig från igår, när jag hade otroligt tråkigt, haha. Och så uppdaterar jag er mera senare. :)

mange feber

Checka in deras nya låt också, DRICK DEN!!!!

have2have

Några favoriter & andra häftiga skor ifrån Have2have! Klicka in på deras hemsida, de finns även på bubbleroom. Jag länkar båda här nedan. Bara att klicka sig in på skor!
http://www.have2have.se/
http://www.bubbleroom.se/sv/

alla har väl fallit någongång i trans

Hej på er, sitter just nu och äter en lite nyttig frukost. Gröt & proviva! Precis när jag hade gjort i ordning frukosten kom jag på att jag har ju pizza kvar från igår... Yes, är hemma idag. Har läsvecka i skolan så missar ju ändå direkt ingenting så är hemma och vilar upp mig istället.
Ska strax hoppa in i duschen, ska göra mig i ordning. Plocka ännu mera med kläder, damsuga och bädda rent. Eric kommer hit direkt han slutat, vi får se vad vi hittar på för något skojigt! Ha en trevlig torsdag mina kära!

ej ny bild

9 maj

Fick ett ryck ändå, så nu är hela mitt rum städat. Och jag har rensat lite kläder, måste bara bädda rent och damsuga snart. Känns faktiskt jävligt skönt när det är rent och fint, och mitt  rum nu är så lättstädat. Det är mer roligt, och så himla lång tid tar det inte.
Nu ska jag och mamma in till staden och köpa pizza. Det blir myskväll för min del, med pizza och film. Eric kommer inte idag heller, men hela dagen imorgon och helgen ska vi tillbringa tillsammans. Får se om jag går till skolan imorgon eller inte, åååh är så glad att jag inte blev sjuk. Sådär så man ligger hemma hur länge som helst? Och jag blir så deprimerad när jag gör det, vilket gör inte grejen bättre.
Matisyahu – One Day - New Album Version

don't mess whit me

Hej igen på er, är på sämst humör nu känner jag. Det bara kom sådär, vet inte vad jag ska göra. Ingen ork eller lust till n å g o n t i n g faktiskt. Jag som hade satt upp planer för dagen, hade lust ork och energi. Men nu känns de bara som allting rasade, allting kan bara dra åt helvete. Gaaah, jag ska inte besvära er med det, ska kolla på film nu istället för att städa. Jag uppdaterar er senare, vi får se om jag är gladare då.
Tänkte även tipsa er om Plus i kassan! En super bra hemsida, där du kan tjäna pengar på allting du gör på internet. Lästa om sidan på en annan tjejs blogg och tänkte varför inte? Gå in och bli medlem så kommer du få ett mejl om hur du sen ska göra. Det är snabba och lättförtjänta pengar! Klicka på länken under här!
Plusikassan.se - Spara och tjäna pengar på allt du gör på Internet

dagens måste

Hej på er, vaknade för kanske en timme sen (?) och sedan dess har jag bara legat i sängen och gjort abslout ingenting. Hur skönt som helst att bara få ligga och dega... Nu ska jag ta och gå upp, äta någonting sen ska jag hoppa in i duschen. Tänkte ta hand lite om mig själv idag, men lite tjejstuffs. :) Tänkte vädra ut mitt rum också sen, det är så sjukt varmt här inne så jag vet inte vad. Sen måste jag även ta och städa. Det är dagens måste, sen får vi se vad som händer. Älskling kommer i eftermiddag också, men ni får ha det så gott så länge!

massa kärlek


gina tricot


flashbacks

Hej på er! Har precis kollat klart på Mästerkatten i stövlar, yes jag är hemma idag med. Vet inte hur länge jag kommer att bli hemma, men fan om jag blir rejält sjuk nu. Det är ju inte alls långt kvar till sommarlovet nu, och har endel jag ligger efter med i skolan... Och nästa vecka är min moppe kurs som jag absolut inte får missa!! Jag som hade tänkt att jobba lite på beach bodyn nu innan sommaren också...
Åh vad jag ser fram emot sommarn, sitter här och lyssnar på musik som ger mig flashbacks till förra sommaren. Jag tycker att förra sommaren var helt amazing, och denna kommer blir minst lika bra!! Men nu ska jag fortsätta vara datanörd så uppdaterar jag er lite senare igen, ha det gott!

nostalgi

Fonky Fresh – Mina tårar blir till blod
Danish – Kvar här i dimman
Danish – Torka dina tårar (Le igen del 2) (med Samzon)
Danish – Hon
-
rysningen som gick igenom kroppen när intrott kom, jag minns det som igår
att en låt kan återuppfå så mycket minnen och känslor. jag är glad att jag har
kommit så långt som jag nu idag har, att jag har min underbara familj, vänner
och pojkvän.

kajsi hissar och dissar

HISS
Tycker att filmen Transformers jävligt grym, den där bilen. Bumblebee eller vad den heter, haha!

Proviva med smak av hallon och granatäpple. Brukar jämt dricka juicer med apelin i, men får inte göra det nu när mina halsmandlar är så uppsvälda. Den är faktiskt väldigt god enligt mig.
DISS

Dryga doktorer/läkare som knappt bryr sig. Som tycker att man är frisk, inte lyssnar och bara stressar igenom tex en undersökning.
Filmen Frenemy! Inte bara filmen som var sjukt dålig, utan när det är en person på ett film omslag som knappt är med? Som killen på detta fodral, från Baksmällan och Due date var ju inte med alls mycket.

my life be like

Hej på er! Jag bloggade ingenting igår av lite olika anledningar. Men nu är jag här igen! Sitter just nu framför datorn, kollar lite bloggar och ska snart käka någonting. Är hemma från skolan, är sjuk. :/ Måste skynda lite, ska in till gripen om en timme för att ta tester. Har så jävla ont, knaprar alvedon verkligen...
Ïgår var jag iväg och köpte moped! Min alldeles egna moped, och kursen för förar bevis börjar om en vecka! Så nu snart kan jag åka hur jag vill, vart jag vill och när jag vill! :D Kolla vilken pärla! Vi hörs senare.

livet trotts allt leker

Hej på er, ligger just nu i Erics säng och spelar tv spel. Snart blir det att äta super god mat som hans mamma håller på att lagar, vet att det är gott för allt hon gör är gott! Var och köpte chips och dricka förut och hyrde film. Blir myskväll i bott idag. Hoppas nu får en trevlig lördag kväll för det ska jag ha trots att jag är sjuk, slänger in en bild från igår. Ha det super, puss


vill bli frisk...

Hej på er! Vaknade tidigt imorse eftersom vi skulle iväg och kolla på moped åt mig. Vi ska troligtvis köpa den imorgon, bild kommer definitivt komma upp!!

Kom hem till Eric för typ kanske fem minuter sen, vi vet inte riktigt vad vi ska hitta på, eftersom jag är sjuk också så försvinner endel förslag... Åh jag önskar jag var frisk, det händer jämt en massa kul när man är sjuk. Håller ni inte med?!?! Men ni får ha det gott så länge, bloggar mera senare!


I’m ready to do whatever If you take me away


Dag 3 – En bild på dig och dina vänner

Bildbomb på mig och mina vänner!!


hemma från skolan

Hej på er, nu tänkte jag skriva godmorgon med det är lite fel vid den här tiden. Vaknade runt tolv och har precis duschat. Yes, jag är hemma från skolan idag och mår sämst! Vissa tjatar om utgång ikväll men det kan dom ju glömma så som jag mår nu. Huvudet spränger, tät i näsan och lock för öronen, och mina halsmandlar är helt jävla uppsvullna! Usch, jag orkar inte vara sjuk... Vi hörs mera senare, puss


Mobilblogg

Hejsan, hela dagen har spenderats med älskling och bara myst. Ligger hemma i min säng tillsammans med honom hos pappa. Ska snart hoppa in i duschen sen ska jag ta och sova direkt! Mår verkligen inte bra, så vet inte om jag går till skolan imorgon... Men ni får ha det bra så länge! Slänger in en bild från förut.


vamos a la playa

Hej på er! Legat och haft det urgott ute i solen hela eftermiddagen, fått lite färg också. ;) Nu ligger jag och smsar med älskling och ska ta och kolla lite på bb innan jag somnar. Somnade förut ute i solen så får se om jag kommer kunna somna nu sen.. Men vi hörs mera imorgon, ha det gott!

new in from last week

Allt ovan är från bikbok som jag fick med mig hem när det var 50% på allt ordinarie!!
Och den svarta blusen fick jag med hem ifrån indiska, det var 50% på reapriset redan!

Ute och solar

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3489145/images/2012/pic_200898499.jpg" class="image">


in school

Hej på er mina fina! Sitter i specialen på matte lektionen, håller på och ska jobba ikapp lite. Har en uppgift som skulle vart inne för kanske 2 månader sen... Efter skolan skulle jag egentligen med Charlie en sväng på stan. Men känner att jag börjar på att bli väldigt sjuk, snorar och har jätte ont i halsen. Så jag åker nog hem sen, så håll utkik efter mera nya inlägg sen när jag kommer hem. Måste kila nu, får inte blogga på Ingrid.. :( Men ni får ha det så gott, puss!


HAHAHA LÅTEN :*

1 maj

Hej, älskling sover här inatt vilket blir mys. Blir inget mera bloggande idag, ska duscha snabbt sen ska vi lägga oss och kolla på den nya american pie filmen som vi har laddat ner. Ni får ha det så bra resten av kvällen så hörs vi imorgon, godnattis!

Ute i solen

Hej på er! Valborg var ganska super, med de bästa! Träffade även en massa andra roligt folk, både som jag känner och aldrig sätt förr, haha.

Sitter just nu ute på baksidan med Eric och Minna, han hjälper henne med läxan. Gud vilket skönt väder vi har fått nu då, sitter i shorts & linne, dricker redbull och röker. Snälla sommar kom..