videobloggar


till er tjejer som...

Som ni märker är jag inte på möhippa. Men ska nog dit senare, nu ska ta mig något att äta och sätta mig framför tvn ett tag. Sen ska jag duscha och göra mig i ordning. Vad gör ni en dag som denna? :D
Tänkte ta och skriva av mig lite också, men vad är vitsen nu tjejer där ute? Hur svårt kan det vara att låta bli en kille som redan är i ett förhållande? Jag har sett sådanna tjejer mogna till, vilket är bra, men vissa ni ger er aldrig. Om killen nu i det här fallet skulle vilja ha något med er att göra, då skulle han ju inte varit tillsammans med sin flickvän. Men ja, jag vet att det finns assholes där ute som håller på med andra samtidigt som han är i ett förhållande. Men nu är det tjejerna jag pratar om. De som försöker förstöra ett förhållande, hur tänker den bruden? Tror du killen vill ha dig sen om han inte ens ville det innan? Jag har själv varit med om det här, att folk vill förstöra, snackar skit eller håller på med min pojkvän. Vissa ligger jag och Eric bara och skrattar åt, vilket är sant. Medans vissa gör mig så sjukt jävla förbannad, så att om du hade vart i närheten hade du ångrat att du ens hade fötts. Medans i vissa fall jag faktiskt blir ledsen, så alltså, hur skulle just du känna att tex ett förhållande inte skulle funka längre för att du höll på med den killen? När inte det var dina avsikter? Jag skulle älska att ha den känslan, not.
 
Men som sagt, tjejer vill ju alltid ha det dem inte kan få. ;)

fet diss

Är på betydligt bättre humör nu, är inte speciellt trött men borde egentligen ligga och sova nu... Ätit tacos, kollat på film och myst med familjen. Känns skönt att göra det ibland, bara släppa allt annat. Tänkte tvätta bort sminket nu och lägga mig och prata lite med systeryster. Sov gott!
 
Tänkte också ta och dissa filmen nedan, fet diss till den! Den var inte alls som jag trodde, inte alls värd att ta en titt på! Fast gubben ser väl allt lite charmig ut? ;) Ända tills han runkar av sin kusin...

-

Hej på er, är absolut inte på humör känner jag. Blir tidig kväll för mig idag, ska upp tidigt imorgon. Ska stänga ner allting, kolla på film och äta mat med min familj. Livet är inte på min sida ikväll känner jag, mina cigaretter är slut och ica är stängt. Men vad gör det, är helt jävla pank ändå... :( Vi hörs imorgon.
9 crimes - Daimen Rice
Where'd you go - Fort Minor
Until we bleed - Kleerup, Lykke Li
Underbar - Fronda
Hon vill va blind - Newkid

godmorgon!

Hej på er, vaknade ganska nyligen... Jag som skulle iväg med mamma, men nu är hon iväg på andra ärenden... Jaja, tänkte hoppa in i duschen och sen göra mig i ordning. Sen käka lite frukost, sen ska jag spela wii(a) haha! Älskar att spela super mario på wii, men det är bäst för mig att spela ensam. Jag börjar jämt bråka med den jag spelar med annars.. :( Uppdaterar er senare innan jag drar, slänger kanske in dagens outfit också! Ha det gott!
 

new in

// LJUSROSA PIPPITRÖJA, VIT TRÖJA MED USA TRYCK, SUNGLASSES - LAGER I57 // BENWAX, RAKHYVLAR, BODYLOTION SOM MOTVERKAR HÅR, DEODORAT - KONSUM //

är det här rubriken ska vara...?

Hej på er, vart iväg till välsviken och bergvik idag med mamsen. Sen träffade vi Minna, käkade sen åkte vi till mormor och fikade. Fick med mig lite grejer som jag tänkte lägga upp så fort jag hinner. Imorgon ska vi köpa tv och kolla på skor, sen ska jag träffa älskling. Imorgon, eller det blir ju idag(!!!!) har vi varit tillsammans i 1 år & 5 månader. Får se om jag åker till pappa imorgon, och på lördag ska jag på min första möhippa haha!
 
LORENTZ & SAKARIAS ♥

drar till bergvik med morsan

// JEANS SHORTS - BIKBOK // SKJORTA - GINA TRICOT //

Drar iväg och hämtar...

...min kära lillasyster. Sen ska vi köpa krubb och mys, massa filmer nertankade och wiiet är uppsatt, myskväll med henne, älskling och mamma står på schemat!!!

don't you worry about a thing

Hej på er, tänkte skriva lite vad jag har gjort dom senaste dagarna
 
Söndag - jag, Eric och Adrian åkte fyrhjuling med grannarna, sen på kvällen åkte vi in till stan, i spöregn på mopeder, tror ni vi var blöta eller... Träffade Erics mormor för första gången, sen sov vi hemma hos Adrian.
Måndag - vaknar upp hemma hos Adrian, åker hem till Eric runt 16 och vi var där ett tag tills vi bestämmde att vi skulle åka till deras sommarstuga, så vi 20 kom vi iväg, jag älskling, Robin och Martin ut mot Väse. Vi sov i lillstugan, festade till det lite och hade det gott.
Tisdag - vaknar 8 på morgonen då jag somnade 4... Jag och Eric käkade billys och kollade på sommarlovsmorgon, sen vid 11 somnade vi igen och vaknade 14 men då hade Robin åkt. Senare på eftermiddagen/kvällen kom Markus, sen Robin tillbaka med Nicke. De alla åkte hem under kvällen och mamma hämtade mig och Eric igår kl 23 ungefär.
 
Har inte kunnat blogga, eftersom jag inte haft tillgång till dator. Sen så har jag knappt kunnat uppdaterat något annat heller ute i Väse då teckningen inte är alls bra där, och det var dåligt väder. Men blogg.se appen funkar ju ändå inte.. :(
Nu tänkte jag hoppa in i duschen, sen kanske lägga mig ett litet tag ute i solen. Det skulle ju vara sämst väder den här veckan så vi planerade mysdag idag, men vi får se hur det blir med det. Ha det gott mina fina!!!
 

godmorning sweeties

Godmorgon på er! Jag antar att jag inte är den enda som börjar få sena kvällar och vakna senare? Fast idag har pappa tjatat på att jag ska komma upp, så man var väl tvungen. Igår efter minigolfen så åkte alla hem till farmor och farfar med snabbmat istället. Jag tog såklart min favoritpizza - kyckling, banan, jordnötter & curry. Sen kom Eric och Adrian på moped, dom sov här inatt och ligger och sover fortfarande. Vi får se vad jag hittar på idag, dom vill åka cross/fyrhjuling men det sägs att det ska regna idag...
Nu när det är sommar och så, så vet jag inte hur mycket jag kommer kunna uppdatera. Men jag ska försöka att uppdatera er så gott jag kan, och så ofta jag kan trots det. Man är ju inte hemma lika mycket, umgås och hittar på mera saker, och blogg.se appen funkar fortfarande inte... :(
 
FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM --> kajsaholmqvist
 
den ser inte så mumsig ut jag vet, men den med bea på, mmmmmmmmh
 

dator tillgänglig

Hej på er alla, hoppas att ni haft en super mysig midsommar! Själv tillbringade jag hela dagen hemma hos farmor och farfar med släkten. Så nope, jag festade inte till det senare på kvällen. Har tagit endel bilder med mobilen och med Minnas systemkamera som jag kan lägga upp så fort jag kan. Nu ska jag ta och fortsätta göra mig i ordning, för kl 14 ska vi iväg och spela minigolf. Det är tradition dagen efter midsommar, haha. Den som vinner bjuder resten av släkten på glass. Förövrig skulle Eric komma idag, men hans mobil är inte på så jag träffar väl honom senare idag. Men ni får ha det så bra, så lovar jag att uppdatera er när jag kan och har tid. Jävla blogg.se app... :( Puss!
 
nightcore

I am not whore...

...but i like to do it

midsommar imorgon

Godmorgon mina fina! Vaknade precis och täntke ta mig något att käka sen hoppa in i duschen för att börja göra mig i ordning. Ska först hem till Eric och träffa hans mormor, sen ikväll åker vi till min pappa och sover där. Det är ju midsommar imorgon, tänk vad fort tiden har gott! Hoppas bara att vädret håller i sig. Ska vara hemma hos farmor och farfar, sen ska jag nog festa till det lite på kvällen. Som ni vet brukar jag inte ha tillgång till dator när jag är hos pappa, och eftersom blogg.se appen fortfarande inte funkar så får vi se hur mycket jag kommer uppdatera er. Fat jag stannar nog inte där hela helgen.
Men hörni, följ mig på instagram :) --> kajsaholmqvist
thats my girl

Dag 5 – En bild av en plats du varit på

Bilderna är tagna ifrån google, har massa bilder som jag själv tagit och som jag själv är med på. Men eftersom min daror är trasig som jag skrev i förra inlägget så kan jag ju ej använda dom bilderna då de är på min dator. Grebbestad är ett så himla mysigt ställe! Min släkt kommer där bortifrån, vi har haft sommarstuga i närheten och vissa bor även där. Är där varje sommar och jag älskar't!!!
 

börjar känna sommaren nu

Hej på er, gick precis ner med Eric till bussen. Hans mormor kommer från Brasilien inatt så han ska hem. Har vart ensamna hemma hela dagen han och jag, som jag även är nu. Jag har legat och solat, myst med älskling till filmer, vart ute, fixat mat och massa mera. Har faktiskt haft en super dag idag, skönt väder också! Btw min dator är trasiiiiiiig... :( Den blir sådär ibland, att den inte vill funka. Vilket är skitjobbigt, blä! Funderar på att käka glass, köpte förut som jag aldrig har testat, resultat kommer senare. ;) 

20 juni

Gosh vilket väder! Nu märks det att sommaren är här och att vi faktiskt har sommarlov. Inatt kunde jag verkligen inte somna, somnade någon gång efter fem på morgonen och är uppe nu! Jag vaknade av mig själv men är jätte trött, men tänkte gå ut på baksidan och sola medans Eric fortfarande sover. Vad tycker ni om suntato? Funderar på att göra en, med antigen ett hjärta eller ett E. Men nu måste jag kila, blogg.se appen funkar tyvärr heller fortfarande inte. Puss
 
 

grattis mormor

Hej! Kom hem för kanske en halvtimme sedan. Har vart och ätit mat på Napoli med mamma och mormor, vilket var mysigt. Mormor fyller 60 idag, fast vi firade ju henne i lördags. Grattis bästa mormor!! Hämtade upp Eric på vägen hem och nu håller vi på att ladda ner en film som vi ska mysa till. Imorgon tänkte jag lägga mig och steka ett tag, ska ju bli bäst väder imorgon tydligen? Funderar på suntato men vad tycker ni? ;) Vi hörs mera imorgon i guess om inte mera inatt!

haters make me famous

Hej på er, känns som det är meningen jag jämt kör med i början. Sitter just nu hemma hos Eric i hans soffa och degar lite. Åh, vilken känsla att inte ha något att gå upp till på morgonen. Bara kunna göra exakt vad man vill.. Hur har ni börjat erat sommarlov? För övrigt så var det helt ok igår, och ikväll ska jag till mormor ett tag då hon fyller år idag. Sen blir det mario lan med älskling, haha länge sen nu... Men vi hörs mera senare, puss

yalla kompis

Hej på er, har försökt ladda upp ett videoinlägg med det verkar inte gå så bra. Min dator och internet är segt just nu känner jag, det går i perioder, super jobbigt. Tar bussen till stan snart, sen vidare till Wåxnäs. Jag önskar jag skulle kunnat uppdatera er senare, men blogg.se appen funkar inte. Och kommer inte vara inne ikväll så vi hörs imorgon mina fina!

videoinlägg

http://www.youtube.com/watch?v=R8TPgkg1eK8&feature=youtu.be

untz untz untz

Funderar på att börja med videoinlägg, vad tycker ni om det? Har fått frågor om ifall jag skulle kunna göra det, men det har liksom aldrig blivit av. Vi får se, det kanske kommer upp ett imorgon. Så håll utkik! Säg bara till vad ni vill ha mer utav här i bloggen, har så mycket funderingar men blir aldrig av. Så hjälp mig mer än gärna med sånt.
Vad har ni för planer för i sommar då? Umgås, resa eller bara chilla? Själv ska åka till västkusten(Grebbestad) och Göteborg. Fördriva dagar med att ligga och pressa, eller bara chilla hemma eller ute. Umgås med vänner och pojkvännen, vara ute sena sommarkvällar. Röja sönder, och leva livet. Jag hoppas på att den här sommaren kommer blir bäst, den ska bli!!!!

not that new

vi tar det en gång till

Hej på er, hoppas ni har haft en bra början på lovet. Själv hade jag det bra på sandgrund, träffade massa roliga människor! Sov också hemma hos Mari, sen igår firade vi mormor, Peter & Sofia. Därför jag inte hunnit uppdatera er, men det skrev jag ju. Eric åkte för inte så länge sen, och nu sitter jag och kollar tv och käkar godis. Blir slappis dag idag, men ville bara visa att jag lever så hörs vi mera sen. Puss

summer 2012

Hej på er, kom alldeles nyss hem. Hade skolavslutning imorse, sen var jag på Minnas skolavslutning. Nu sitter vi här och väntar på gästerna som ska komma hit. Sen ikväll blir det ändrade planer, ska till sandgrund istället. Får se om jag sover hemma, isåfall uppdaterar jag er mera när jag kommer hem. Ååååååh, jag har fucking sommarlov, i can't belive it! 

sista dagen på norrstrandsskolan - next stop - tullholmen

Hej! Nu är klockan strax efter sex och jag har inte gjort något mera speciellt idag än att städa. Nu tänkte jag käka lite, lägga fram allt jag ska ha imorgon på skolavslutningen. Sen tänkte jag ta en kvällspromenad med min kära syster när hon kommer hem, och ta en dusch innan jag hoppar i sängen.
Imorgon är det ju skolavslutning(!!!!!!!) vilket kommer bli så sjukt skönt, ja om ni bara visste! När allt i kyrkan och så är klart, åker vi hem hit och äter god mat och fikar. Sen imorgonkväll blir det tjejkväll med Nathalie, Julia och några till. Vi ska grilla och lite sånt, men jag hinner nog uppdatera mera innan jag drar imorgon.
Sen på lördag ska jag på kalas, vi ska fira min mormor som fyller 60, min morbror och hans sambo som fyller 40. Kommer bli en massa festligheter, men jag ska försöka uppdatera er. Men ha det gott så länge!! :)

todays outfit - festivalklädd



E M I N E M


den killen, vilken gud

grattis alla studenter

Hej på er, har väl varit rätt ok i skolan idag. Festival och grejer, utklädda till rockabilly och grejer. När vi hade slutat mötte jag upp Eric snabbt och nu sitter jag hemma. Har varit hemma kanske en timme, suttit och pratat med mamma som kom hem också. Idag tänker jag bara ta det lugnt, greja lite här hemma med lite behövande.
Ååh, jag älskar den känslan där du lever livet fullt ut! Tänk alla vackra studenter som går ur idag, vilken jävla känsla!!!! Om 4 år är det min tur, haha... Fast först ska jag ju gå ur nian, själva grundskolan. Vilka minnen och känslor vet du, helst sjukt...

nytt och fräsht

Har ändrat här på bloggen, ny header och design. Klicka F5 ifall ni inte kan se det.
Har varit hemma i princip hela dagen, när jag vaknade förut så har jag fixat med allt inför festivalen imorgon där våran klass ska vara rockabilly. :p Och även inför skolavslutningen, så jag har allting klart liksom. Det enda jag måste göra är att vaxa benen och leta reda på ett par skor som är här någonstans...
Kommer att ha fullt upp i helgen, så vi får se hur mycket jag kommer hinna blogga. Men jag ska göra mitt bästa. Men nu ska jag, mamma och Minna åka bort till Ikea en sväng. Later!!!!

new in

Rosa klänning - mq - 499:-
Vitt linne - monki - 200:-
Lite längre jeans shorts - bikbok - 249:-

vill hissa...

..filmen The Hunger Games. Okej den var kanske lite lång, men absolut sevärd och spännande tyckte jag, det var den filmen vi såg med skolan igårmorse. Kommer säkert se den igen!

make love to me

Hej på er! Förlåt om jag inte uppdaterar er all the time, men har haft mycket nu med skolan och inför skolavslutningen. Som ni vet är det ju sommarlov på fredag - om ni inte redan har det. Vi får se om min uppdatering till sommaren blir bra eller bara helt åt helvete..
Igår efter bion som för övrigt var super bra, hade vi lunch sen besök på Tullholmen. Slutade ungefär 1330, då mötte mormor upp mig i stan och vi köpte min klänning och lite annat smått och gott. Tänkte uppdatera och ta kort med new in senare. Sen var jag med Elin B och Jennifer och gjorde typ ingenting, sen iväg till Romstad och träffa Elin E och Paula. Sen åkte jag in till stan för att träffa Embla, där jag även träffa Isak, Emil och Allan. Sen vid ungefär åtta åkte jag hem till Eric.
Sitter just nu i sängen med datorn i knät. Vaknade ju upp hemma hos Eric men mamma hämtade mig efter hon kört Minna imorse. Har legat och sovit hela förmiddagen, sjukt gott att vila upp sig!
Jennifer Lopez – Dance Again Feat. Pitbull

Lite shopping med mm


12 juni

Förlåt för att jag inte uppdaterade någonting igår, men har haft fullt upp. I skolan flummade vi bara runt, sen var det fotbollsmatch mot Rud där vi vann såklart! ;) Träffade Isak, Moa, Irma och Nelly.
Efter skolan var jag på stan med mamma och Minna. Hittat min klänning jag ska ha nu, ska köpa den senare idag. Nu måste jag göra mig i ordning, ska på bio vid 9 med klassen! Är ledig så sover troligtvis hemma hos Eric inatt, men jag ser till att uppdatera er mera, puss
LYSSNA - flashbacks på topp!

yeah, you're the one that's going down

Hej på er, vaknade hemma hos mig vid ett kanske. Låg i sängen, kollade på film och myste till fyra kanske. Sen duscha jag och jag och Eric åkte hem till honom.
Vi har precis ätit grillat, och sitter just nu på Erics rum med han, Allan, Emil och Isak. Sover förhoppningsvis här inatt, annars åker jag hem senare. Hoppas ni haft en bra helg, later!
HAHAHA FAIL

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


fuck what people think

Hej hopp. Sitter hemma hos Eric i hans nya soffa som han har fått till sitt rum. Ska nog snart ta och hoppa in i duschen för att sen kunna göra mig i ordning.
Idag tror jag att jag ska bussen hem vid 17 till mamma, vara hemma och pyssla lite. Sen kommer Eric vid 19, myskväll står på schemat idag. Otroligt skönt ibland, någon som håller med?
Igår efter jag var iväg för att göra provet (som jag ej klarade) skulle jag möta mamma för att köpa klänningen jag vill ha. Men ändrade planer, det blir på måndag istället. Så jag promenerade bort till älsklings skola för att träffa honom en stund. Vi tog bussen till stan sen åkte han hem. Jag mötte Mari i staden, vi kollade runt lite sen satt vi i solen vid vattnet och åt jordgubbar och glass. Sen senare på dagen åkte jag med Eric och några till skutberget där kvällen spenderades.
564210_332957350113727_1599512546_n_large

Väntar på bussen till stan...

...sen vidare till tingvalla trafikskola för att göra provet! Önska mig lycka till kära vänner och ha en bäst fredag.


leker gangster

Hej på er underbara läsare! Jag är så himla glad, don't know why. Men man har nästan ingenting kvar att göra i skolan, alldeles snart sommarlov, och mitt liv bara äger fett just nu. Efter skolan tog jag bussen in till stan med Mari för att kolla på kläder och skor. Hittade två jättefina klänningar, vilket av dom jag kanske ska köpa imorgon. Bild kommer ju självklart komma upp, mina drömshorts och apsnygga skor också. :D
Nu ska jag ta och plugga teori, ska göra mitt prov imorgon. Så vi får väl la se imorgon hur det gå. ;) Men nu har jag att stå i, så vi hörs väl mera later.
Skaffa lugg? (dock är det mitt otroligt vackra babyfjun som synes på bilden)
Den svenska björnstammen – Svalkar vinden

nationnaldag och lediga

Hej på er, har precis gjort mig i ordning och väntar på Eric som står i duschen. Igår tog jag bussen vid 21 till stan sedan vidare till wåxnäs för att sova hos Eric istället. Vi umgicks med folk och hade kul.
Idag vaknade vi rätt sent, sen har vi bara legat och myst i sängen. Vi ska snart vidare till pekås och panta, haha. :) Sen ska vi ta bussen hem till mig, Eric ska troligtvis sova hemma hos mig. Hörs senare'

wanties från gina tricot

Gaah vad jag dör vad mycket fint det finns nu, om jag ändå hade mera pengar. Fast då skulle jag köpa för mycket också... Men måste iallafall införskaffa mig vissa måsten och vissa grejer jag absolut vill ha.

plugg

Hej på er, imorse gick jag upp och åkte med när Minna skulle till skolan. Hämtade mina egnelska grejer, som är det enda jag har som måste lämnas in och inte är klart. När jag kom hem somnade jag igen, sen när jag vaknade hade mamma besök så jag satte mig och fika med dom.
Nu har jag legat på baksidan och försökt plugga, men det är massa sidor hit och dit tappar bort mig hela tiden. :( Smörjde även in mig med hawaiian oil men tror inte det hände något, jävla skit väder. Det är ju redan juni...
Sitter nu nyduschad framför datorn och lyssnar på musik. Tänkte ta och göra mig i ordning sen sätta mig med teorin, får se om jag hinner med lite mer egentid sen innan Eric kommer. Hörs later.
Medina – Nananayo

Trots det varierande vädret...

...och min förkylning lägger jag mig på baksidan med plugg i väntan på bättre tider.


you

Hej, vaknade imorse väldigt snuvig och varit det hela dagen. Så jag ska inte till skolan imorgon, vilket jag egentligen måste då betygen sätts på fredag. Men jag kan inte andas ordentligt och är jätte hängig, så jag får jobba hemma med skolarbete och teori i väntan på att Eric kommer imorgon kväll. Jag ska då inte ha mera än 2st F nu.
Sitter nu i väntan på mat här framför datorn, nu ikväll ska jag bara slappa. Blir nog en tidig kväll för mig, så vi hörs mera imorgon om inget oväntat kommer hända, vilket det inte kommer. :) haha...

1,2 eller 3?

1, mörkare rosa med bling.
2, ljusare rosa
3, mörkare rosa

need more time

Hej på er, vart med farmor och farfar hela dagen. Det har varit riktigt mysigt faktiskt, tjänat pengar till operation dagsverket och även till mig själv. Är nu hemma hos mamma igen, håller på och grejar här hemma. Har jätte mycket nytvättat som jag tänkte plocka in, sen håller jag på att bestämma vad jag ska ha på mig på skolavslutningen och bröllopet. Skriv gärna hemsidor eller affärer där det finns fina klänningar och kläder. Måste även plugga lite teori senare, så blir nog inte så mycket mera blogg. Ha det gott så länge!

Frukost

Just nu, blir strax hämtad av farmor.


min vecka

Måndag: Sovmorgong, operation dagsverket sen träffa Anja.
Tisdag: Skola igen, träffa Eric senare.
Onsdag: Lediga, vakna sent, hitta på något med Eric.
Torsdag: Skola igen, inget speciellt på schemat, plugga teori.
Fredag: Skola, moppe prov kl 14, HELG.
charmig bild på mig ifrån lördagen i grums
Adoo – Oh Mamma Sa - Radio

söndag

Hej på er, kom hem ifrån pappa för några timmar sedan. Har tillbringat min helg hemma hos honom och Eric. Ska nu ta och hoppa in i duschen snabbt, sen fortsätta kolla lite tv.
Har operation dagsverket imorgon då man ska jobba för att tjäna pengar till fattiga barn. Ska vara med farfar och plocka lite, men jag behöver inte komma till honom förens 11 så jag får sovmorgon vilket blir gott. :) Men hoppas nu har haft en kul helg så hörs vi mera imorgon, godnatt.

lördag i'm in love

Testar mittbena, ska snart vidare till wåxnäs och träffa Eric, får se om jag bloggar mera senare. Veronica kom hem med en ny mascara till mig förut också. Ha en rolig helg!!!!